Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Хоспер Українського виробництва – аналог, гідний уваги

Хоспер Українського виробництва – аналог, гідний уваги

Зверніть увагу на український аналог Хоспер.

Побачивши хоспер меню, гості часто забувають і про свою любов до суші, і про пристрасть до італійської пасти. Винайдені в Іспанії, печі Josper підкорили світ можливістю поєднати функції гриля, мангала і печі. Смак готових страв поєднує в собі соковитість вихідного продукту з прожареної скоринкою і ароматом багаття. Від такого складно відмовитися, тому багато ресторанів України готові витратити близько 14 тис євро на покупку іспанського обладнання.

А тепер інформація для тих, хто хоче дешевше, але не гірше.

5 причин купити Хоспер аналог Josper: Україна vs Іспанія

  1. Ціна на Хоспер українського виробництва майже в 10-12 разів нижче, в залежності від конфігурації моделі.
  2. Печі дозволяють обслужити від 70 до 180 посадочних місць, а значить, вкладення швидко окупляться.
  3. Хоспер аналог Josper також виготовлений з потовщеною нержавіючої сталі, оснащений димарем і термодатчиком. Приготування здійснюється також на дровах або деревному вугіллі.
  4. Хоспер українського виробництва відрізняється по дизайну від оригіналу. Однак він також лаконічний і добре виглядає навіть на відкритій кухні.
  5. Замовивши українське обладнання, вам не доведеться чекати поставок з Європи, переплачувати за комплектуючі і зупиняти надовго роботу у випадку ремонту і технічного обслуговування печі.

Як влаштований Хоспер?

І українські та іспанські моделі мають однаковий принцип роботи: обладнання являє собою камеру, усередині якої розташований мангал і піддон для золи. Над кутами розташовуються решітки, на яких можна готувати м'ясо, рибу та овочі гриль або запікати страви в спеціальному посуді. Кількість решіток залежить від моделі. Верхня частина обладнання комплектується димоходом.

Благодаря тому, как устроен Хоспер (а именно закрытому типу и хорошей теплоизоляции) блюда готовятся быстро (мясо до 10 минут, овощи до 5 минут), а угля расходуется на 40% меньше по сравнению с открытым мангалом.

Средняя температура в камере составляет 300°С–350°С. При таких условиях всего за несколько минут мясной или рыбный стейк становится полностью готовым, приобретает аппетитную корочку и сохраняет свою естественную сочность.

Для работы устройства необходимо всего 10-15 кг угля в сутки.

 

Гриль-печь Хоспер и техника безопасности

Блюда на Хоспере могут готовиться в помещении, это подтверждает универсальность оборудования, но и готовит о необходимости обратить особое внимание на пожарную безопасность.

  • Установка должна быть проведена только на невоспламеняемую поверхность (бетон, плитку).
  • Легковоспламеняемые предметы и жидкости должны быть как можно дальше от оборудования.
  • Обязательно наличие вытяжного зонта размером на 150 мм шире  печи и на 500 мм выступающем спереди. Высота установки зонта – не менее 2 метров от пола, он должен быть оснащен жироулавливателем.
  • Установка повинна бути укомплектована пламенегасителем щоб уникнути попадання позов в димохід.
  • Система вентиляції обов'язково повинна бути укомплектована гідрофільтром.
  • Гриль-печі може бути встановлена і на вулиці, але для цього необхідно зведення навісу. На пристрій не повинні потрапляти опади.
  • Необхідна щоденна чистка камери: для цього з решіток знімаються залишки вугілля, вміст зольного ящика вытрушивается в металеву тару, чиститися жиросборник, за допомогою миючого засобу миється полум'ягасник.

Купити Хоспер аналог Josper українського виробництва чи все ж оригінал? Відповідь криється тільки в бюджет. Якщо він на даний момент обмежений, ви не пошкодуєте, віддавши перевагу вітчизняному виробнику.

Академія Кухні готова відповісти на ваші питання і запропонувати обладнання з швидкою окупністю!

Інші статті
  • Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Літо – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.
    Повна версія статті
  •  Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Вважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner