Хоспер Українського виробництва – аналог, гідний уваги
Зверніть увагу на український аналог Хоспер.
Побачивши хоспер меню, гості часто забувають і про свою любов до суші, і про пристрасть до італійської пасти. Винайдені в Іспанії, печі Josper підкорили світ можливістю поєднати функції гриля, мангала і печі. Смак готових страв поєднує в собі соковитість вихідного продукту з прожареної скоринкою і ароматом багаття. Від такого складно відмовитися, тому багато ресторанів України готові витратити близько 14 тис євро на покупку іспанського обладнання.
А тепер інформація для тих, хто хоче дешевше, але не гірше.
5 причин купити Хоспер аналог Josper: Україна vs Іспанія
- Ціна на Хоспер українського виробництва майже в 10-12 разів нижче, в залежності від конфігурації моделі.
- Печі дозволяють обслужити від 70 до 180 посадочних місць, а значить, вкладення швидко окупляться.
- Хоспер аналог Josper також виготовлений з потовщеною нержавіючої сталі, оснащений димарем і термодатчиком. Приготування здійснюється також на дровах або деревному вугіллі.
- Хоспер українського виробництва відрізняється по дизайну від оригіналу. Однак він також лаконічний і добре виглядає навіть на відкритій кухні.
- Замовивши українське обладнання, вам не доведеться чекати поставок з Європи, переплачувати за комплектуючі і зупиняти надовго роботу у випадку ремонту і технічного обслуговування печі.
Як влаштований Хоспер?
І українські та іспанські моделі мають однаковий принцип роботи: обладнання являє собою камеру, усередині якої розташований мангал і піддон для золи. Над кутами розташовуються решітки, на яких можна готувати м'ясо, рибу та овочі гриль або запікати страви в спеціальному посуді. Кількість решіток залежить від моделі. Верхня частина обладнання комплектується димоходом.
Благодаря тому, как устроен Хоспер (а именно закрытому типу и хорошей теплоизоляции) блюда готовятся быстро (мясо до 10 минут, овощи до 5 минут), а угля расходуется на 40% меньше по сравнению с открытым мангалом.
Средняя температура в камере составляет 300°С–350°С. При таких условиях всего за несколько минут мясной или рыбный стейк становится полностью готовым, приобретает аппетитную корочку и сохраняет свою естественную сочность.
Для работы устройства необходимо всего 10-15 кг угля в сутки.
Гриль-печь Хоспер и техника безопасности
Блюда на Хоспере могут готовиться в помещении, это подтверждает универсальность оборудования, но и готовит о необходимости обратить особое внимание на пожарную безопасность.
- Установка должна быть проведена только на невоспламеняемую поверхность (бетон, плитку).
- Легковоспламеняемые предметы и жидкости должны быть как можно дальше от оборудования.
- Обязательно наличие вытяжного зонта размером на 150 мм шире печи и на 500 мм выступающем спереди. Высота установки зонта – не менее 2 метров от пола, он должен быть оснащен жироулавливателем.
- Установка повинна бути укомплектована пламенегасителем щоб уникнути попадання позов в димохід.
- Система вентиляції обов'язково повинна бути укомплектована гідрофільтром.
- Гриль-печі може бути встановлена і на вулиці, але для цього необхідно зведення навісу. На пристрій не повинні потрапляти опади.
- Необхідна щоденна чистка камери: для цього з решіток знімаються залишки вугілля, вміст зольного ящика вытрушивается в металеву тару, чиститися жиросборник, за допомогою миючого засобу миється полум'ягасник.
Купити Хоспер аналог Josper українського виробництва чи все ж оригінал? Відповідь криється тільки в бюджет. Якщо він на даний момент обмежений, ви не пошкодуєте, віддавши перевагу вітчизняному виробнику.
Академія Кухні готова відповісти на ваші питання і запропонувати обладнання з швидкою окупністю!
- Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайдЩоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.Повна версія статті
- Як підготувати дека до випічкиЯкість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.Повна версія статті