Новинка! Більше ніж контактний бар

Майстерність бармена завжди привертало особливу увагу. Чим не сучасне мистецтво з власною армією шанувальників?! Сьогодні відвідувачам закладів цікаво не тільки пробувати нові коктейлі, але і споглядати їх приготування. Якщо це про ваших гостей, то для вас наша новинка.
Барна станція врівень з барною стійкою – час відкрити секрети
Класична барна станція – це функціональна конструкція з нержавіючої сталі, яка складається з таких елементів:
- Робоча поверхня,
- Напрямні для пляшок,
- Мийна ванна,
- Ринзер для склянок,
- Айс-бокс,
- Полиці для обладнання,
- Спіл-стопи.
Ціна такого нейтрального обладнання буде залежати від його розмірів і комплектації. Детальніше про оснащення і застосування барною станції ви можете прочитати в нашій статті.
В Академії Кухні можна замовити будь-які габарити та оснащення місця бармена.
Новая вариация на тему организации работы бармена и его взаимодействия с гостем – барная станция вровень с барной стойкой.
Коротко о главном:
- Рабочая поверхность находится на высоте барной стойки.
- Клиент полностью видит рабочее пространство, где выполняется его заказ.
- Открытость привлекает больше внимания гостей.
- Рабочее пространство становится важной частью интерьера заведения.
Новинку уже можно встретить в некоторых барах Харькова и Винницы. Фото готовых станций бармена на функционирующем объекте представлены ниже.
Как заказать барную станцию вровень с баром? 8 простых шагов
- Свяжитесь с менеджером по телефону на сайте.
- Пришлите габариты (на замеры в Харькове можно вызвать специалиста).
- Конструктор рассчитывает цену.
- Делаем чертеж (2-3 рабочих дня).
- Выставляем счет, вы можете внести предоплату 30-50% от общей стоимости.
- Изготавливаем станцию из нержавеющей стали (7-10 рабочих дней).
- Вносите доплату.
- Отправляем на объекты по Украине (можем отгрузить в Харькове).
Якщо ви шукали для свого закладу елемент, який приверне додаткову увагу відвідувачів і по-новому організує їх обслуговування, зверніть увагу на конструкцію барною станції врівень з баром.
Замовляйте нейтральне обладнання в Академії Кухні – створюйте порядок і комфорт у барі.
- Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезонуЛіто – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.Повна версія статті
- Тісторозкаточні машини виробництва КитайВважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.Повна версія статті