Індукційна плита AIRHOT – ідеальна для старту бізнесу

Настільна індукційна плита AIRHOT IP 3500: корисний помічник на кухні
Все більше закладів переходять на індукцію. Мінімальні тепловтрати, економія електроенергії, відсутність пригорання і неприємних запахів, безпека персоналу – вагомі причини для вибору індукційного обладнання. Детальніше про принцип роботи та переваги ви можете дізнатися з нашої статті про індукційні плити.
Чому ж варто вибрати настільну модель AIRHOT IP 3500? Зупинимося на характеристиках:
- Ціна. Майже в 2 рази дешевше багатьох європейських моделей з аналогічною потужністю і параметрами.
- Мощность 3,5 кВт – оптимальное значение для быстрого приготовления и стабильной работы на кухне небольшого ресторана или кафе. При необходимости мощность можно уменьшить. Есть 8-шаговая регулировка от 400 Вт.
- Регулировка температуры от 80 до 240 градусов, также через 8 шагов. При этом поверхность плиты не нагревается, продукт готовится благодаря использованию посуды быть с ферромагнитным дном.
- Подключение 220В – удобно для заведений фудкорта и точек уличной торговли.
- 2 раздельных вентилятора отлично охлаждают плату управления, сохраняя работоспособность индукционного оборудования на длительный срок.
- Стеклокерамическая поверхность не только достаточно прочная, но и простая в чистке, так как она не нагревается и на ней не пригорает пища.
- Интуитивно понятная электронная панель управления упрощает работу с устройством.
- Габариты AIRHOT IP 3500: 340х445х105. Можно использовать посуду диаметром 120-260 мм. Обратите внимание, что сковороды и кастрюли должны быть с ферромагнитным дном, которое и обеспечивает взаимодействие с поверхностью индукционной плиты.
Настільна індукційна плита AIRHOT IP 3500 має гарантійний термін 12 місяців. За відгуками користувачів, це одне з найкращих бюджетних рішень, які можуть бути на кухні.
Щоб купити індукційну плиту AIRHOT IP 3500, перейдіть по посиланню або зателефонуйте за номерами, вказаними на сайті. Менеджери Академії Кухні розкажуть детальніше про обладнання та оперативно оформлять ваше замовлення.
- Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезонуЛіто – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.Повна версія статті
- Тісторозкаточні машини виробництва КитайВважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.Повна версія статті