Кошик
66 відгуків
Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена у найближчий робочий день.
+380507130658
+380507130658
+380973137016
менеджер Антонина
+380507348341
менеджер Елена
+380673938038
менеджер Иван
+380509320688
менеджер Антонина
+380938160625
менеджер Иван
Оборудование для ресторанов от "АКАДЕМИИ КУХНИ"

Everlasting: шафи для дозрівання м'яса, сиру і салямі

Everlasting: шафи для дозрівання м'яса, сиру і салямі
Соковиті стейки, ароматні сири, апетитна салямі – що спільного між ними? Кожен з цих продуктів має пройти процес дозрівання для того, аби придбати правильний смак і структуру.

15.03.18

Обладнання, яке створює смак

Італійська компанія Everlasting вже понад півстоліття виробляє технологічне обладнання, яке допомагає в приготуванні, зберіганні продукції та підтримки її ідеальних властивостей.

Для того щоб зрозуміти необхідність шаф для дозрівання, варто почати з теорії. Приділіть кілька хвилин, і розберемося, для чого продукту потрібна витримка.

Процес дозрівання м'яса: від теорії до практики

Поліпшити гастрономічні показники – саме таку задачу вирішує шафа для дозрівання м'яса Everlasting.

Результат – це оптимальне по щільності, вологості, кольором та смаком ніжний і ароматний продукт, готовий для приготування смачних стейків, гуляшів, відбивних, рагу та інших м'ясних страв.

Перед тим як потрапити в руки кухаря, м'ясо проходить такі етапи:

  • Парне. Щільна структура і відсутність характерного м'ясного смаку.
  • Задубіння. Підвищується жорсткість, з'являється кислуватий присмак.
  • Дозрівання. Знижується жорсткість, посилюється смак і аромат.

Існує дві технології витримки: вологе і сухе. Саме друга лежить в основі італійських шаф Everlasting.

Процес дозрівання супроводжується цілим комплексом умов, таких як температурний режим, вентиляція повітря. Оснащення холодильників УФ-лампами, можливість контролювати температуру і вологість – все це підтримує безпечні та комфортні умови для отримання ідеального продукту.

Процес дозрівання сиру: крок за кроком створюємо смак

Правильний баланс ферментів, температури і вологості під впливом часу перетворює практично позбавлений смаку молочний продукт у наші улюблені витримані тверді сири, з легкої остринкой, насиченим ароматом і навіть крупицями кальцію.

Поки класичні європейські сироварні використовують спеціальні сирні кімнати або підвали, спроектовані спеціально під дозрівання, у нас є можливість створювати делікатеси в шафах для дозрівання сиру італійської компанії Everlasting.

Таке обладнання – це свого роду зменшена копія сирного підвалу, в якому відтворена ідеальне середовище. Перевага такого холодильника – це можливість контролю температури і вологості. Маючи правильні рецепти, досвід, любов до своєї справи, користувач може відтворити різні сорти сиру.

Процес дозрівання салямі: італійські традиції в сучасних технологіях

Мраморная структура, характерная белая корочка и аппетитный аромат – салями любимый сорт колбасных изделий не только итальянцев, которые в свое время его изобрели, но и гурманов во всем мире. Термообработка, ферментация, высушивание – такие процессы превращают фарш в твердый сорт вяленой колбасы.

Каждый из этапов требует тщательного контроля температурного режима, влажности и движения воздуха. Именно это и обеспечивают шкафы для созревания салями Everlasting.

Многие производители добавляют в фарш чеснок, зелень, специи и даже вино, а правильно заданные параметры камеры позволят сохранить полезные свойства ингредиентов и воспроизвести тонкий неповторимый вкус.

Такое оборудование универсально, в нем также можно заготавливать бекон и ветчину.

Шкафы для созревания продуктов Everlasting: откройте для себя Италию

В зависимости от поставленный задач, менеджеры Академии Кухни помогут вам выбрать и купить оптимальную модель ферментационного шкафа Everlasting. Независимо от предназначения, их все объединяют такие характеристики:

Інтуїтивно зрозуміла панель управління

  • LED-дисплей
  • Контроль температури і вологості
  • Наявність ламп для стерилізації
  • Регулювання швидкості вентиляції
  • Якісна термоізоляція
  • Стильний дизайн

Також ви можете купити шафа для дозрівання продуктів Everlasting з власними програмами.

Більше інформації ви можете дізнатися у менеджерів Академії Кухні! Бажаємо відкриття нових смаків та успішного бізнесу!
 

Інші статті
  • 06.07.21 5 причин купити Термомікс для поїздок
    5 причин купити Термомікс для поїздок

    З появою кухонного робота Термомікс на українському ринку будні кухарів і звичайних користувачів стали набагато простіше. Комбайн здатний готувати тисячі страв і замінювати десятки кухонних приладів. Але його допомога може знадобитися і далеко за межами кухні. Про користь робота в поїздках наша стаття.

    Повна версія статті
  • 10.06.21 Spektrum KB-100 – професійне обладнання для нарізки яблук і груш
    Spektrum KB-100 – професійне обладнання для нарізки яблук і груш

    Переробляти великі обсяги яблук і груш – досить стомлююче заняття. Щоб робити це швидко і якісно можна скористатися механічної овочерізкою Spektrum KB-100. Вона прискорить і спростить виконання завдання, а її приємна ціна відмінно впишеться в бюджет підприємства.

    Повна версія статті