Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Everlasting: шафи для дозрівання м'яса, сиру і салямі

Everlasting: шафи для дозрівання м'яса, сиру і салямі

Обладнання, яке створює смак

Італійська компанія Everlasting вже понад півстоліття виробляє технологічне обладнання, яке допомагає в приготуванні, зберіганні продукції та підтримки її ідеальних властивостей.

Для того щоб зрозуміти необхідність шаф для дозрівання, варто почати з теорії. Приділіть кілька хвилин, і розберемося, для чого продукту потрібна витримка.

Процес дозрівання м'яса: від теорії до практики

Поліпшити гастрономічні показники – саме таку задачу вирішує шафа для дозрівання м'яса Everlasting.

Результат – це оптимальне по щільності, вологості, кольором та смаком ніжний і ароматний продукт, готовий для приготування смачних стейків, гуляшів, відбивних, рагу та інших м'ясних страв.

Перед тим як потрапити в руки кухаря, м'ясо проходить такі етапи:

  • Парне. Щільна структура і відсутність характерного м'ясного смаку.
  • Задубіння. Підвищується жорсткість, з'являється кислуватий присмак.
  • Дозрівання. Знижується жорсткість, посилюється смак і аромат.

Існує дві технології витримки: вологе і сухе. Саме друга лежить в основі італійських шаф Everlasting.

Процес дозрівання супроводжується цілим комплексом умов, таких як температурний режим, вентиляція повітря. Оснащення холодильників УФ-лампами, можливість контролювати температуру і вологість – все це підтримує безпечні та комфортні умови для отримання ідеального продукту.

Процес дозрівання сиру: крок за кроком створюємо смак

Правильний баланс ферментів, температури і вологості під впливом часу перетворює практично позбавлений смаку молочний продукт у наші улюблені витримані тверді сири, з легкої остринкой, насиченим ароматом і навіть крупицями кальцію.

Поки класичні європейські сироварні використовують спеціальні сирні кімнати або підвали, спроектовані спеціально під дозрівання, у нас є можливість створювати делікатеси в шафах для дозрівання сиру італійської компанії Everlasting.

Таке обладнання – це свого роду зменшена копія сирного підвалу, в якому відтворена ідеальне середовище. Перевага такого холодильника – це можливість контролю температури і вологості. Маючи правильні рецепти, досвід, любов до своєї справи, користувач може відтворити різні сорти сиру.

Процес дозрівання салямі: італійські традиції в сучасних технологіях

Мраморная структура, характерная белая корочка и аппетитный аромат – салями любимый сорт колбасных изделий не только итальянцев, которые в свое время его изобрели, но и гурманов во всем мире. Термообработка, ферментация, высушивание – такие процессы превращают фарш в твердый сорт вяленой колбасы.

Каждый из этапов требует тщательного контроля температурного режима, влажности и движения воздуха. Именно это и обеспечивают шкафы для созревания салями Everlasting.

Многие производители добавляют в фарш чеснок, зелень, специи и даже вино, а правильно заданные параметры камеры позволят сохранить полезные свойства ингредиентов и воспроизвести тонкий неповторимый вкус.

Такое оборудование универсально, в нем также можно заготавливать бекон и ветчину.

Шкафы для созревания продуктов Everlasting: откройте для себя Италию

В зависимости от поставленный задач, менеджеры Академии Кухни помогут вам выбрать и купить оптимальную модель ферментационного шкафа Everlasting. Независимо от предназначения, их все объединяют такие характеристики:

Інтуїтивно зрозуміла панель управління

  • LED-дисплей
  • Контроль температури і вологості
  • Наявність ламп для стерилізації
  • Регулювання швидкості вентиляції
  • Якісна термоізоляція
  • Стильний дизайн

Також ви можете купити шафа для дозрівання продуктів Everlasting з власними програмами.

Більше інформації ви можете дізнатися у менеджерів Академії Кухні! Бажаємо відкриття нових смаків та успішного бізнесу!
 

Інші статті
  • Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Літо – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.
    Повна версія статті
  •  Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Вважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner