Кошик
80 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Everlasting: шафи для дозрівання м'яса, сиру і салямі

Everlasting: шафи для дозрівання м'яса, сиру і салямі

Обладнання, яке створює смак

Італійська компанія Everlasting вже понад півстоліття виробляє технологічне обладнання, яке допомагає в приготуванні, зберіганні продукції та підтримки її ідеальних властивостей.

Для того щоб зрозуміти необхідність шаф для дозрівання, варто почати з теорії. Приділіть кілька хвилин, і розберемося, для чого продукту потрібна витримка.

Процес дозрівання м'яса: від теорії до практики

Поліпшити гастрономічні показники – саме таку задачу вирішує шафа для дозрівання м'яса Everlasting.

Результат – це оптимальне по щільності, вологості, кольором та смаком ніжний і ароматний продукт, готовий для приготування смачних стейків, гуляшів, відбивних, рагу та інших м'ясних страв.

Перед тим як потрапити в руки кухаря, м'ясо проходить такі етапи:

  • Парне. Щільна структура і відсутність характерного м'ясного смаку.
  • Задубіння. Підвищується жорсткість, з'являється кислуватий присмак.
  • Дозрівання. Знижується жорсткість, посилюється смак і аромат.

Існує дві технології витримки: вологе і сухе. Саме друга лежить в основі італійських шаф Everlasting.

Процес дозрівання супроводжується цілим комплексом умов, таких як температурний режим, вентиляція повітря. Оснащення холодильників УФ-лампами, можливість контролювати температуру і вологість – все це підтримує безпечні та комфортні умови для отримання ідеального продукту.

Процес дозрівання сиру: крок за кроком створюємо смак

Правильний баланс ферментів, температури і вологості під впливом часу перетворює практично позбавлений смаку молочний продукт у наші улюблені витримані тверді сири, з легкої остринкой, насиченим ароматом і навіть крупицями кальцію.

Поки класичні європейські сироварні використовують спеціальні сирні кімнати або підвали, спроектовані спеціально під дозрівання, у нас є можливість створювати делікатеси в шафах для дозрівання сиру італійської компанії Everlasting.

Таке обладнання – це свого роду зменшена копія сирного підвалу, в якому відтворена ідеальне середовище. Перевага такого холодильника – це можливість контролю температури і вологості. Маючи правильні рецепти, досвід, любов до своєї справи, користувач може відтворити різні сорти сиру.

Процес дозрівання салямі: італійські традиції в сучасних технологіях

Мраморная структура, характерная белая корочка и аппетитный аромат – салями любимый сорт колбасных изделий не только итальянцев, которые в свое время его изобрели, но и гурманов во всем мире. Термообработка, ферментация, высушивание – такие процессы превращают фарш в твердый сорт вяленой колбасы.

Каждый из этапов требует тщательного контроля температурного режима, влажности и движения воздуха. Именно это и обеспечивают шкафы для созревания салями Everlasting.

Многие производители добавляют в фарш чеснок, зелень, специи и даже вино, а правильно заданные параметры камеры позволят сохранить полезные свойства ингредиентов и воспроизвести тонкий неповторимый вкус.

Такое оборудование универсально, в нем также можно заготавливать бекон и ветчину.

Шкафы для созревания продуктов Everlasting: откройте для себя Италию

В зависимости от поставленный задач, менеджеры Академии Кухни помогут вам выбрать и купить оптимальную модель ферментационного шкафа Everlasting. Независимо от предназначения, их все объединяют такие характеристики:

Інтуїтивно зрозуміла панель управління

  • LED-дисплей
  • Контроль температури і вологості
  • Наявність ламп для стерилізації
  • Регулювання швидкості вентиляції
  • Якісна термоізоляція
  • Стильний дизайн

Також ви можете купити шафа для дозрівання продуктів Everlasting з власними програмами.

Більше інформації ви можете дізнатися у менеджерів Академії Кухні! Бажаємо відкриття нових смаків та успішного бізнесу!
 

Інші статті
  • Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Щоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.
    Повна версія статті
  • Як підготувати дека до випічки
    Як підготувати дека до випічки
    Якість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner