Everlasting: шафи для дозрівання м'яса, сиру і салямі
Обладнання, яке створює смак
Італійська компанія Everlasting вже понад півстоліття виробляє технологічне обладнання, яке допомагає в приготуванні, зберіганні продукції та підтримки її ідеальних властивостей.
Для того щоб зрозуміти необхідність шаф для дозрівання, варто почати з теорії. Приділіть кілька хвилин, і розберемося, для чого продукту потрібна витримка.
Процес дозрівання м'яса: від теорії до практики
Поліпшити гастрономічні показники – саме таку задачу вирішує шафа для дозрівання м'яса Everlasting.
Результат – це оптимальне по щільності, вологості, кольором та смаком ніжний і ароматний продукт, готовий для приготування смачних стейків, гуляшів, відбивних, рагу та інших м'ясних страв.
Перед тим як потрапити в руки кухаря, м'ясо проходить такі етапи:
- Парне. Щільна структура і відсутність характерного м'ясного смаку.
- Задубіння. Підвищується жорсткість, з'являється кислуватий присмак.
- Дозрівання. Знижується жорсткість, посилюється смак і аромат.
Існує дві технології витримки: вологе і сухе. Саме друга лежить в основі італійських шаф Everlasting.
Процес дозрівання супроводжується цілим комплексом умов, таких як температурний режим, вентиляція повітря. Оснащення холодильників УФ-лампами, можливість контролювати температуру і вологість – все це підтримує безпечні та комфортні умови для отримання ідеального продукту.
Процес дозрівання сиру: крок за кроком створюємо смак
Правильний баланс ферментів, температури і вологості під впливом часу перетворює практично позбавлений смаку молочний продукт у наші улюблені витримані тверді сири, з легкої остринкой, насиченим ароматом і навіть крупицями кальцію.
Поки класичні європейські сироварні використовують спеціальні сирні кімнати або підвали, спроектовані спеціально під дозрівання, у нас є можливість створювати делікатеси в шафах для дозрівання сиру італійської компанії Everlasting.
Таке обладнання – це свого роду зменшена копія сирного підвалу, в якому відтворена ідеальне середовище. Перевага такого холодильника – це можливість контролю температури і вологості. Маючи правильні рецепти, досвід, любов до своєї справи, користувач може відтворити різні сорти сиру.
Процес дозрівання салямі: італійські традиції в сучасних технологіях
Мраморная структура, характерная белая корочка и аппетитный аромат – салями любимый сорт колбасных изделий не только итальянцев, которые в свое время его изобрели, но и гурманов во всем мире. Термообработка, ферментация, высушивание – такие процессы превращают фарш в твердый сорт вяленой колбасы.
Каждый из этапов требует тщательного контроля температурного режима, влажности и движения воздуха. Именно это и обеспечивают шкафы для созревания салями Everlasting.
Многие производители добавляют в фарш чеснок, зелень, специи и даже вино, а правильно заданные параметры камеры позволят сохранить полезные свойства ингредиентов и воспроизвести тонкий неповторимый вкус.
Такое оборудование универсально, в нем также можно заготавливать бекон и ветчину.
Шкафы для созревания продуктов Everlasting: откройте для себя Италию
В зависимости от поставленный задач, менеджеры Академии Кухни помогут вам выбрать и купить оптимальную модель ферментационного шкафа Everlasting. Независимо от предназначения, их все объединяют такие характеристики:
Інтуїтивно зрозуміла панель управління
- LED-дисплей
- Контроль температури і вологості
- Наявність ламп для стерилізації
- Регулювання швидкості вентиляції
- Якісна термоізоляція
- Стильний дизайн
Також ви можете купити шафа для дозрівання продуктів Everlasting з власними програмами.
Більше інформації ви можете дізнатися у менеджерів Академії Кухні! Бажаємо відкриття нових смаків та успішного бізнесу!
- Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайдЩоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.Повна версія статті
- Як підготувати дека до випічкиЯкість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.Повна версія статті