Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Кольори обробних дощок для порядку і безпеки на кухні

Кольори обробних дощок для порядку і безпеки на кухні

Вибираємо кольори обробних дощок – дбаємо про персонал гостях

Наявність різнобарвного інвентарю – це не примха кухаря, а цілком обґрунтовані вимоги гігієни, стандартом HACCP. Принцип поділу простий – сирі продукти не повинні перетинатися з готовими; м'ясо, риба, птиця повинні нарезаться окремо, щоб виключити проникнення бактерій і запаху на інші продукти.

Результат – дотримання норм гігієни, комфортна робота персоналу, безпечні і смачні страви для гостей.

Пропонуємо запам'ятати або зберегти невелику шпаргалку по вибору кольору обробних дощок. Купуйте:

Кольори обробних дощок для порядку і безпеки на кухні
 

Жовті – для сирої птиці

Червоні – для сирого м'яса

Білі – для молочних продуктів

Зелені – для овочів

Сині – для морепродуктів

 

Про що потрібно не забути крім кольору обробних дощок?

Кольори обробних дощок для порядку і безпеки на кухніПредставлені в нашому каталозі обробні дошки виготовлені з пластику товщиною 12,5 мм до 40 мм. Ми рекомендуємо пластик, так як цей матеріал досить легкий, при цьому міцний. Він не покриється подряпинами, ще не встигнувши принести користь, і не буде тупити лезо ножа. Пластиковий інвентар менше вбирає запахи і вологу, ніж дерево.

Переваги професійних обробних дощок з пластику

  • Просто чистяться
  • Оснащені гумовими ніжками для зручної фіксації під час різання
  • Стійкі до хімічного впливу
  • Деякі моделі оснащені отворами для підвішування і канавками для запобігання стікання рідини
  • В наявності є всі кольори, які потрібні на професійній кухні

Достатньо купити професійний інвентар, щоб переконатися у всіх його плюсах і правильно організувати роботу кухні.

Всім успішного бізнесу і комфортної роботи!

 Кольори обробних дощок для порядку і безпеки на кухні 

 
Інші статті
  • Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Щоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.
    Повна версія статті
  • Як підготувати дека до випічки
    Як підготувати дека до випічки
    Якість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner