Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Кольори обробних дощок для порядку і безпеки на кухні

Кольори обробних дощок для порядку і безпеки на кухні

Вибираємо кольори обробних дощок – дбаємо про персонал гостях

Наявність різнобарвного інвентарю – це не примха кухаря, а цілком обґрунтовані вимоги гігієни, стандартом HACCP. Принцип поділу простий – сирі продукти не повинні перетинатися з готовими; м'ясо, риба, птиця повинні нарезаться окремо, щоб виключити проникнення бактерій і запаху на інші продукти.

Результат – дотримання норм гігієни, комфортна робота персоналу, безпечні і смачні страви для гостей.

Пропонуємо запам'ятати або зберегти невелику шпаргалку по вибору кольору обробних дощок. Купуйте:

Кольори обробних дощок для порядку і безпеки на кухні
 

Жовті – для сирої птиці

Червоні – для сирого м'яса

Білі – для молочних продуктів

Зелені – для овочів

Сині – для морепродуктів

 

Про що потрібно не забути крім кольору обробних дощок?

Кольори обробних дощок для порядку і безпеки на кухніПредставлені в нашому каталозі обробні дошки виготовлені з пластику товщиною 12,5 мм до 40 мм. Ми рекомендуємо пластик, так як цей матеріал досить легкий, при цьому міцний. Він не покриється подряпинами, ще не встигнувши принести користь, і не буде тупити лезо ножа. Пластиковий інвентар менше вбирає запахи і вологу, ніж дерево.

Переваги професійних обробних дощок з пластику

  • Просто чистяться
  • Оснащені гумовими ніжками для зручної фіксації під час різання
  • Стійкі до хімічного впливу
  • Деякі моделі оснащені отворами для підвішування і канавками для запобігання стікання рідини
  • В наявності є всі кольори, які потрібні на професійній кухні

Достатньо купити професійний інвентар, щоб переконатися у всіх його плюсах і правильно організувати роботу кухні.

Всім успішного бізнесу і комфортної роботи!

 Кольори обробних дощок для порядку і безпеки на кухні 

 
Інші статті
  • Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Літо – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.
    Повна версія статті
  •  Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Вважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner