Кольори обробних дощок для порядку і безпеки на кухні

Вибираємо кольори обробних дощок – дбаємо про персонал гостях
Наявність різнобарвного інвентарю – це не примха кухаря, а цілком обґрунтовані вимоги гігієни, стандартом HACCP. Принцип поділу простий – сирі продукти не повинні перетинатися з готовими; м'ясо, риба, птиця повинні нарезаться окремо, щоб виключити проникнення бактерій і запаху на інші продукти.
Результат – дотримання норм гігієни, комфортна робота персоналу, безпечні і смачні страви для гостей.
Пропонуємо запам'ятати або зберегти невелику шпаргалку по вибору кольору обробних дощок. Купуйте:

Жовті – для сирої птиці
Червоні – для сирого м'яса
Білі – для молочних продуктів
Зелені – для овочів
Сині – для морепродуктів
Про що потрібно не забути крім кольору обробних дощок?
Представлені в нашому каталозі обробні дошки виготовлені з пластику товщиною 12,5 мм до 40 мм. Ми рекомендуємо пластик, так як цей матеріал досить легкий, при цьому міцний. Він не покриється подряпинами, ще не встигнувши принести користь, і не буде тупити лезо ножа. Пластиковий інвентар менше вбирає запахи і вологу, ніж дерево.
Переваги професійних обробних дощок з пластику
- Просто чистяться
- Оснащені гумовими ніжками для зручної фіксації під час різання
- Стійкі до хімічного впливу
- Деякі моделі оснащені отворами для підвішування і канавками для запобігання стікання рідини
- В наявності є всі кольори, які потрібні на професійній кухні
Достатньо купити професійний інвентар, щоб переконатися у всіх його плюсах і правильно організувати роботу кухні.
Всім успішного бізнесу і комфортної роботи!
- Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайдЩоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.Повна версія статті
- Як підготувати дека до випічкиЯкість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.Повна версія статті