Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (66) 398-63-53
+380 (50) 713-06-58
+380 (97) 409-81-36

Unox - вдосконалення бренду. Новинки та функції 6й серії

Unox - вдосконалення бренду. Новинки та функції 6й серії

Печи и пароконвектоматы Unox интересны тем, что эта фабрика – одна из немногих, которая осуществляет у себя на производстве в Италии все этапы сборки комплектующих. На самом деле, очень важно, что платы к печам собираются и паяются только на Итальянской фабрике, а не приходят из Китая уже в собранном состоянии с неизвестным качеством. Также это касается и остальных комплектующих. Даже моющее для своих печей фабрика составляет и разливает у себя, что тоже исключает риски порчи оборудования.

Unox следует быстро развивающимся мировым тенденциям, и обновляет свои печи раз в 2-3 года.

Липень 2015 року – це оновлення 6й лінійки конвекційних печей і пароконвектоматів, яка має такі переваги:

  •   Динамічність. З'явилася сенсорна панель управління з інтерфейсом російською мовою. Панель має вбудовані параметри приготування всіх основних страв, що полегшує роботу в потоці або, не маючи індивідуального підходу до приготування (в серії Plaza включена бібліотека готових страв). Тут також є перехід роботи на індивідуальне приготування для кухарів та кондитерів, які мають свої секрети приготування.
  • Легкість прибирання. У всіх печах і пароконвектоматах Unox є автоматична мийка, що гарантує 100% догляд за піччю, навіть якщо це колись робити. Всім відомо, що якщо стежити за станом обладнання постійно, то подальше технічне обслуговування обійдеться набагато дешевше. Так що автоматична мийка – це не тільки зручно, а й економічно вигідно.

  • Контроль. Печі можна підключити до WI-FI і контролювати всі готуються видаються страви.

Саме основне: не змінилася вартість! Всі нові печі та пароконвектомати мають

таку ж ціну, як і попередня 5 серія печей Unox.

Інші статті
  • Як правильно укомплектувати місце продажу риби
    Як правильно укомплектувати місце продажу риби
    На свіжу рибу завжди є попит. Це саме той товар, який покупці вибирають буквально за запахом і чистотою точки продажу. Любителі суші, прихильники правильного харчування і просто шанувальники традиційних рибних страв знають, як правильно вибрати рибу. А ми знаємо, як її правильно продати. Якщо ви хочете укомплектувати невеликий рибний магазин або відділ у супермаркеті, Академія Кухні має вигідне рішення.
    Повна версія статті
  • Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Літо – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.
    Повна версія статті