Новинка в Академії Кухні: стелажі для панеттоне

Схожий на паску, панеттоне має більш ніжну й еластичну текстуру. А щоб домогтися такого ефекту, кондитерам важливо чітко дотримуватися технології приготування. В Академії Кухні є будь-яке обладнання, що знадобиться для випічки панеттоне. А тепер у нас ви можете замовити стелажі для правильного охолодження цього кондитерського виробу.
Секрети ніжного і пухкого панеттоне
Панеттоне – традиційна різдвяна випічка родом із Мілана. Але українцям вона полюбилася настільки, що в локальних пекарнях і супермаркетах її можна купити в будь-яку пору року. Спробувавши панеттоне одного разу, ви точно переглянете свої гастрономічні уподобання. Але його приготування є справжнім викликом для кондитера.
Щоб у результаті утворилися ті самі м'які волокна, важливе поєднання правильних інгредієнтів, часу, терпіння і техніки. Найкращі інгредієнти для тіста, довга ферментація, ретельне вимішування - це тільки деякі секрети приготування.
І навіть після того, як ви дістали панеттоне з печі, процес готування ще далеко не закінчений. Тут важливо не забути про класичний прийом: відразу після випікання десерт перевертають і підвішують верхівкою вниз, щоб він не осів.
І в цей момент кондитери починають придумувати, як краще підвісити випічку. Якщо це питання актуальне і для вас, то наше рішення вам точно сподобається. Академія Кухні виготовляє на замовлення спеціальні стелажі для панеттоне. Вони оснащені знімними поличками і спеціальними тримачами, на які підвішуються вироби. При цьому стелаж не займає багато місця, його конструкція досить проста, а зняття полиць займає лічені секунди.
Подивитися стелаж для панеттоне і замовити його в розмірі 1200х300х1800 мм ви можете через наш каталог. Якщо ж вам потрібна конструкція нестандартних габаритів, просто зателефонуйте нам за будь-яким із номерів, які бачите на сайті, зробіть замовлення – і ми оперативно виготовимо стелаж для панеттоне потрібних розмірів.
- НОВИНКА в Академії Кухні: термоси для перевезення їжіТермоси для перевезення їжі Hendi на 12 л і 22 л у продажу з кінця березня 2025 року. Професійні термоси забезпечують збереження температури страв протягом тривалого часу. Це обладнання незамінне для кейтерингових служб, ресторанів і закладів швидкого харчування, що займаються доставкою готових страв.Детальніше
- Новинка в Академії Кухні: дегідратори TekhnikoНещодавно асортимент компанії Академія Кухні доповнився новим обладнанням - у каталозі сушильних пристроїв з'явилися потужні та продуктивні промислові дегідратори Tekhniko. Наразі вони представлені двома моделями різної місткості.Детальніше