HOST 2023: розповідаємо про головну подію світу HoReCa

З 17 по 21 жовтня у Мілані відбувся захід, який кожні два роки об'єднує виробників, дилерів та покупців ресторанного обладнання та меблів. Понад 1300 компаній-учасників цього разу продемонстрували новинки технологій для сфери гостинності. Академія Кухні відвідала HOST 2023 та готова поділитися з вами своїми враженнями.
Масштаби HOST 2023
Як завжди, захід проходив у павільйонах Fiera Milano. Величезна площа умовно була поділена на три макрозони:
- Обладнання для сфери громадського харчування, пекарня, піца, паста.
- Чай, кава, морозиво, бар, вендінгові машини.
- Меблі та посуд.
Звичайно ж, перша зона була для нас найпривабливішою: тут ми знайшли багато цікавих новинок, з якими готові знайомити наших клієнтів в Україні.
Серед новинок 2023 року:
- Нова технологія від Unox – варіння у вакуумі;
- Компактні фризери для морозива Bras;
- Обладнання для мікрогріна;
- Новинки льодогенераторів від Brema;
- Величезна кількість функціональних помічників для кухні та супермаркету;
- Нове посудомийне обладнання від Krupps та Adler;
- Нові теплові лінійки від Apach;
- Апарати для скрамбла.
Про це і не тільки ми розповімо вам у серії статей про HOST 2023. Зазначимо також, що HostMilano це не тільки про бізнес та технології, а й про атмосферу гостинності, яку організатори щоразу вдало підтримують.



Новинка в Академії Кухні: Тісторозкатки HURAKANПро бренд Hurakan знають майже всі, хто коли-небудь комплектував свій заклад громадського харчування. Компанія випускає практично все, що потрібно для роботи кухні: від блендерів і соковижималок до печей і холодильних вітрин. Сьогодні в нашому огляді новинка – тісторозкаточні машини HURAKAN, які доступні, якісні та надійні!Детальніше
Новинка: Перфоровані гастроємності в Академії КухніГастроємності – невід'ємний помічник на професійній кухні. Але навіть такий універсальний інвентар можна ще більше вдосконалити. Пропонуємо вам звернути увагу на новинку в нашому інтернет-магазині – перфоровані гастроємності. З ними приготування їжі відбувається ще швидше та рівномірніше.Детальніше
