Новинка: кондитерські вітрини Gooder

Сьогодні хочемо познайомити вас з новинкою на ринку торгового обладнання – кондитерськими вітринами Gooder. Вони естетичні, практичні, забезпечують правильне зберігання та привабливу презентацію тортів, тістечок, десертів. Докладніше про технічні характеристики та переваги обладнання в нашому огляді.
Що пропонує бренд Gooder
Серед вітрин цього бренду ви можете вибрати модель, яка ідеально підійде під вільні габарити та інтер'єр вашого приміщення.
В асортименті є такі комбінації форм та виконання:
- гнуте фронтальне скло та пофарбована чорна передня панель;
- гнуте скло та панель з нержавіючої сталі;
- пряме скло та фарбована панель;
- пряме скло та нержавіюча сталь.
Ціна на вітрини у чорному виконанні нижча, ніж на моделі у нержавійці. При цьому зовнішній вигляд обладнання ніяк не впливає на його властивості. Всередині кожної вітрини підтримується температура +2 до +8 ° С, працює система No Frost, є цифровий термостат, встановлені дві регульовані полиці. А тортики і десерти, що викладаються на них, відмінно виглядають під якісним LED-підсвічуванням.
До покупки доступні вітрини наступних габаритів:
- 900х660х1190 мм;
- 900х730х1200 мм;
- 1200х730х1200 мм;
- 1500х660х1130 мм;
- 1500х730х1200 мм;
- 1500х660х1190 мм.
Розміри та внутрішній об’єм – основні параметри, від яких залежить ціна кондитерської вітрини Gooder. Яку б модель ви не вибрали, ви отримаєте однакові переваги обладнання:
- Відповідність кліматичному класу №3 та можливість працювати у спекотному приміщенні.
- Комфортне підсвічування.
- Якісне та безпечне охолодження за рахунок нетоксичного холодоагенту R290.
- Автоматичне розморожування, яке заощадить ваш час.
- Міцний склопакет.
У каталозі Академії Кухні можна детально ознайомитись з технічними характеристиками модельного ряду та купити кондитерську вітрину Gooder. А якщо у вас залишилися питання, зв'яжіться з нами за будь-яким номером, який ви бачите в шапці сайту. Ми з задоволенням вас проконсультуємо!
- Новинка в Академії Кухні: стелажі для панеттонеСхожий на паску, панеттоне має більш ніжну й еластичну текстуру. А щоб домогтися такого ефекту, кондитерам важливо чітко дотримуватися технології приготування. В Академії Кухні є будь-яке обладнання, що знадобиться для випічки панеттоне. А тепер у нас ви можете замовити стелажі для правильного охолодження цього кондитерського виробу.Детальніше
- НОВИНКА в Академії Кухні: термоси для перевезення їжіТермоси для перевезення їжі Hendi на 12 л і 22 л у продажу з кінця березня 2025 року. Професійні термоси забезпечують збереження температури страв протягом тривалого часу. Це обладнання незамінне для кейтерингових служб, ресторанів і закладів швидкого харчування, що займаються доставкою готових страв.Детальніше