Кошик
80 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

НОВИНКА: Піч швидкісного нагріву Bartscher для фудкорту

НОВИНКА: Піч швидкісного нагріву Bartscher для фудкорту

Швидкий розігрів та доготування, максимальна економія робочого простору, мультизадачність – на німецькому підприємстві Bartscher Академія Кухні познайомилася з піччю, яка стане знахідкою для невеликого кафе та точки на фудкорті або АЗС.

Далі найголовніше про цю новинку.

Як працює нова піч швидкісного нагріву Bartscher

Одними з найзручніших технологій розігріву та приготування є мікрохвилі та конвекція. Тож чому б не поєднати їх в одному обладнанні? Саме так вирішив виробник, і у нас з вами з’явилася чудова альтернатива одразу декільком пристроям.

  

Принцип роботи печі, яку ви бачите на фото, полягає в поєднанні мікрохвиль і конвекції. Мікрохвилі відповідають за розігрів продукту зсередини. А задача конвекція полягає в його приготуванні ззовні. В результаті ми отримуємо збалансований продукт, приємний і ніжний всередині та прикрашений хрусткою скоринкою.

Ці два параметри можна змінювати по часу та температурі, що дає змогу виходити на різний результат. При цьому можна використовувати продукти як з глибокої заморозки, або з холодильника, так і розігрівати їжу кімнатної температури.

Піч Bartscher на практиці

Піч використовується для розморозки та доготовки. В ній можна приготувати закуску, що матиме холодну начинку та водночас гарячу скоринку. Це досягається шляхом вимкнення мікрохвиль та роботи конвекції.

Ми перевірили комбінацію мікрохвиль та конвекції на прикладі розігріву круасанів з сиром і шинкою та круасанів з червоною рибою і руколою. Всього за 30 секунд ми отримали ідеально розплавлений сир та гарячу скоринку. При цьому начинка в круасанах з руколою та рибою залишилась свіжою, навіть при розігрітій скоринці.

  

Варто зазначити, що технологія мікрохвиль в камері робить необхідним використовувати спеціальній посуд. Тому виробник пропонує ряд необхідних аксесуарів: спеціальних дек різної форми, з перфорацією або без неї, кошиків для картоплі фрі, тощо.

Асортимент страв

Наявність цієї невеличкої печі від Bartscher дає змогу охопити широкий спектр потреб ваших гостей: від сніданків до перших страв. Піч має інтегровані рецепти, які можна змінювати, зважаючи на свої потреби. Також можна завантажувати власні рецепти з картинками.

Економія місця

Камера герметична всередині, без виходу диму. Все готується дуже швидко. При цьому немає випару, тому відсутня необхідність використання витяжного зонта, що значно заощаджує простір на кухні. Тому така піч Bartscher буде доречною в невеличких точках швидкого харчування, на фудкортах.

Мультизадачність

Така піч здатна замінити декілька видів обладнання: жарову поверхню, фритюрницю, мікрохвильовку, конвекційну піч, гриль.

  

Спробувавши це обладнання на практиці, робимо висновок, що піч для фудкорту Bartscher – це вдале поєднання технологій, просте використання та вигідне придбання для кухні!

Інші новини
  • Новинка в Академії Кухні: дегідратори Tekhniko
    Новинка в Академії Кухні: дегідратори Tekhniko
    Нещодавно асортимент компанії Академія Кухні доповнився новим обладнанням - у каталозі сушильних пристроїв з'явилися потужні та продуктивні промислові дегідратори Tekhniko. Наразі вони представлені двома моделями різної місткості.
    Детальніше
  • Знижки на технологічне обладнання КИЙ-В
    Знижки на технологічне обладнання КИЙ-В
    Шукаєте якісне та недороге обладнання для закладів харчування? Тоді не пропустіть знижки в Академії Кухні! З 25 червня на нашому сайті ви знайдете нові ціни на технологічне обладнання українського виробника КИЙ-В. Надійність, доступна ціна та простота обслуговування ─ це ті якості, за які клієнти вибирають КИЙ-В.
    Детальніше

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner