Термомикс: специальное предложение марта!

Су-вид сегодня одна из самых популярных технологий. Именно медленное приготовление при низкой температуре охраняет полезные элементы и структуру продукта. Рыба, мясо и овощи, сваренные в су-вид – основа многих ПП рецептов и сбалансированного рациона.
Насадка «Волна» используется для защиты ингредиентов от контакта с ножом и увеличивает полезный объем чаши на 20%.
Откройте для себя все преимущества Термомикс в марте!
Больше информации вы можете узнать у менеджеров академии кухни.
Інші новини
- НОВИНКА в Академії Кухні: термоси для перевезення їжіТермоси для перевезення їжі Hendi на 12 л і 22 л у продажу з кінця березня 2025 року. Професійні термоси забезпечують збереження температури страв протягом тривалого часу. Це обладнання незамінне для кейтерингових служб, ресторанів і закладів швидкого харчування, що займаються доставкою готових страв.Детальніше
- Новинка в Академії Кухні: дегідратори TekhnikoНещодавно асортимент компанії Академія Кухні доповнився новим обладнанням - у каталозі сушильних пристроїв з'явилися потужні та продуктивні промислові дегідратори Tekhniko. Наразі вони представлені двома моделями різної місткості.Детальніше