«Академія Кухні» про результати виставки " Ресторан Експо

В останні 5 років багато представників ресторанного бізнесу помітили, що тематичні виставки перестали виправдовувати очікування і бути корисними. Тому приймаючи рішення приділити час заходу цього року, у багатьох були сумніви. Але Ресторан Експо 2015 приємно здивував. Більше 50 компаній, нові лінійки обладнання, стильні стенди, 35 цікавих майстер-класів, презентацій і лекцій – все це змогли оцінити відвідувачі, яких за три дні прийшло близько 10 тисяч.
У «Київекспоплаза» були представлені стенди від провідних українських компаній з 15 регіонів. Відвідувачі змогли не тільки підібрати відповідне обладнання для свого закладу і укласти вигідні контракти, але й отримати нові знання, дізнатися про тенденції у веденні ресторанного бізнесу, нових технологіях. Своєю функціональністю і дизайном привернули увагу нові моделі обладнання Rational і Unox.
Крім свого масштабу виставка порадувала семінарами від відомих рестораторів, сомельє, технологів і топ-менеджерів ресторанного бізнесу, кулінарним конкурсом за участю міжнародних суддів, майстер-класами з роботи на сучасному обладнанні, презентаціями нових технологій приготування страв. Особливу увагу привернула прийшла з Європи технологія Су-вид (Sous Vide), про яку ми розповімо докладніше в огляді.
Виставка дала нам чудову можливість зустрітися з колегами, отримати нову інформацію і поділитися своїм досвідом.
Ресторан Експо 2015 став відмінною майданчиком для проведення результативних ділових зустрічей, розвитку кожної компанії і галузі в цілому.
- Новинка в Академії Кухні: стелажі для панеттонеСхожий на паску, панеттоне має більш ніжну й еластичну текстуру. А щоб домогтися такого ефекту, кондитерам важливо чітко дотримуватися технології приготування. В Академії Кухні є будь-яке обладнання, що знадобиться для випічки панеттоне. А тепер у нас ви можете замовити стелажі для правильного охолодження цього кондитерського виробу.Детальніше
- НОВИНКА в Академії Кухні: термоси для перевезення їжіТермоси для перевезення їжі Hendi на 12 л і 22 л у продажу з кінця березня 2025 року. Професійні термоси забезпечують збереження температури страв протягом тривалого часу. Це обладнання незамінне для кейтерингових служб, ресторанів і закладів швидкого харчування, що займаються доставкою готових страв.Детальніше