Контактні грилі
Контактні грилі – ідеальне рішення для закладів громадського харчування
Для якісного обсмажування стейків, сосисок, м'ясних і рибних продуктів варто скористатися контактними грилем. Пристрої часто застосовуються в кафе, супермаркетах, ресторанах, точках швидкого харчування, піцерії, торгових центрах та інших закладах громадського харчування. Двостороннє вплив робочих поверхонь гарантує рівномірне смаження продуктів з отриманням апетитною скоринки і збереженням смакових якостей.
Придбати обладнання за прийнятною ціною можна в магазині Харкова «Академія кухні». Моделі комплектуються спеціальним лотком для збору жиру, що значно спрощує процес чищення устаткування. За допомогою техніки можна швидко приготувати гарячі бутерброди, сандвічі, хот-доги, шаурму.
- SS-20Новинка
- SS-16Новинка
- 2129
- 2130
- 2131
- LPG 2135
- 2130/1Новинка
- CGR11
- Bartscher A150674
- A150670
- 263501
- Hendi "PANINI" 263655
- 263662
- Hendi 263600
- ГКТ-2
- SP-1A1
- SP-1C1
- CG
- CGL
- ECG10
- ECG11
- ECG201RF
- PG 881A
- CORT R
У чому основні переваги професійних контактних грилів?
При виготовленні корпусу пристроїв використовується високоякісна нержавіюча сталь, яка здатна протистояти виникненню корозійних процесів. Контактні грилі виробляються в електричному або газовому виконанні. Обладнання комплектується спеціальним лотком для збору жиру, що дозволяє спростити процес чищення елементів. Електричні прилади ефективно працюють в діапазоні температур від 50 до 300 градусів Цельсія. При функціонуванні газових моделей виконується нагрівання виключно нижньої робочої поверхні.
Среди главных преимуществ устройств следующие:
- долговечность;
- устойчивость к большим нагрузкам;
- широкий диапазон температур;
- длительный эксплуатационный период.
Интернет-магазин «Академия кухни» предоставляет возможность недорого купить контактные грили. Транспортные компании займутся оперативной доставкой приборов в каждую область Украины.
Заказывайте тепловую технику, связавшись с менеджером компании по контактному телефону!