Наплитний посуд
Наплитний посуд: невід'ємний атрибут будь-якої кухні
Успіх страви залежить не тільки від таланту й досвіду кухаря, але і від посуду, що використовується для його приготування. Вона піддається великим навантаженням, тому повинна відповідати підвищеним вимогам. Компанія «Академія кухні» пропонує великий асортимент високоякісної наплитной посуду від відомих виробників.
- Hendi 239773
- 839003
- Bartscher IW35 105981
- Bartscher A150114G
- Bartscher A150117G
- 839232
- 836309
- 836101
- 837108
- 836200
- 834206
- 837306
- 838105
- 830253
- 838204
- 838303
- PLATE IC35 WOK
- 622407Новинка
- 622308
- 628591
- HENDI 239735
Наплитний посуд: опис і характеристики
В каталозі Академії кухні представлена улюблена українськими кухарями посуд.
Професійні каструлі і сковороди торгової марки HENDI поєднує традиційні способи приготування їжі і новітні технологічні розробки. Компанія почала виробництво в 1934 році і вже більше 80 років полегшує роботу новачкам і професійним кухарям. Не меншої уваги заслуговує бренд BARTSCHER, який був заснований у 1876 році. В 50 роках минулого століття продукція придбала популярність в Німеччині, а через 20 років вийшла на міжнародний ринок.
Посуд відповідає всім стандартам якості, серед яких:
- стійкість до деформації і міцність виробів забезпечує високоякісний матеріал;
- стійкість до агресивного середовища, абразивних миючих складів, легко очищається;
- відмінно витримує температурні перепади;
- не вступає в реакцію з їжею;
- привабливий зовнішній вигляд.
На сайті компанії «Академі кухні» можна вибрати окремі примірники і набори наплитной посуду. Для приготування соусів і супів зручно використовувати дрібні каструлі з двома ручками. Завдяки невеликій глибині в них зручно помішувати складу в процесі приготування. Глибокі каструлі від попереднього варіанта відрізняються високими стінками. Для гасіння підійдуть ємності з подвійним дном і широким підставою.
Вибір сковороди залежить від страви, яку буде у неї готуватися. Поверхня і низькі борти млинниці ідеально підходять для приготування оладок або омлету. Класичний варіант з широкою основою і високими стінками використовується для смаження м'яса, риби, овочевого рагу. Сковорода-вок відрізняється опуклим дном і незамінна для приготування страв східної кухні.