Кошик
77 відгуків

Перед замовленням уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53

Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Наплитний посуд

Наплитний посуд: невід'ємний атрибут будь-якої кухні

Успіх страви залежить не тільки від таланту й досвіду кухаря, але і від посуду, що використовується для його приготування. Вона піддається великим навантаженням, тому повинна відповідати підвищеним вимогам. Компанія «Академія кухні» пропонує великий асортимент високоякісної наплитной посуду від відомих виробників.

Наплитний посуд: опис і характеристики

В каталозі Академії кухні представлена улюблена українськими кухарями посуд.

Професійні каструлі і сковороди торгової марки HENDI поєднує традиційні способи приготування їжі і новітні технологічні розробки. Компанія почала виробництво в 1934 році і вже більше 80 років полегшує роботу новачкам і професійним кухарям. Не меншої уваги заслуговує бренд BARTSCHER, який був заснований у 1876 році. В 50 роках минулого століття продукція придбала популярність в Німеччині, а через 20 років вийшла на міжнародний ринок.

Посуд відповідає всім стандартам якості, серед яких:

  • стійкість до деформації і міцність виробів забезпечує високоякісний матеріал;
  • стійкість до агресивного середовища, абразивних миючих складів, легко очищається;
  • відмінно витримує температурні перепади;
  • не вступає в реакцію з їжею;
  • привабливий зовнішній вигляд.

На сайті компанії «Академі кухні» можна вибрати окремі примірники і набори наплитной посуду. Для приготування соусів і супів зручно використовувати дрібні каструлі з двома ручками. Завдяки невеликій глибині в них зручно помішувати складу в процесі приготування. Глибокі каструлі від попереднього варіанта відрізняються високими стінками. Для гасіння підійдуть ємності з подвійним дном і широким підставою.

Вибір сковороди залежить від страви, яку буде у неї готуватися. Поверхня і низькі борти млинниці ідеально підходять для приготування оладок або омлету. Класичний варіант з широкою основою і високими стінками використовується для смаження м'яса, риби, овочевого рагу. Сковорода-вок відрізняється опуклим дном і незамінна для приготування страв східної кухні.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner