Кошик
64 відгуків
+380507130658
+380507130658
+380974098136
менеджер Людмила
+380507348341
менеджер Елена
+380673938038
менеджер Иван
+380507130658
менеджер Людмила
+380938160625
менеджер Иван
Оборудование для ресторанов от "АКАДЕМИИ КУХНИ"

Наплитний посуд: невід'ємний атрибут будь-якої кухні

Успіх страви залежить не тільки від таланту й досвіду кухаря, але і від посуду, що використовується для його приготування. Вона піддається великим навантаженням, тому повинна відповідати підвищеним вимогам. Компанія «Академія кухні» пропонує великий асортимент високоякісної наплитной посуду від відомих виробників.

Наплитний посуд

Сортування: у вигляді галереї у вигляді списку
товарів на сторінці:

Наплитний посуд: опис і характеристики

В каталозі Академії кухні представлена улюблена українськими кухарями посуд.

Професійні каструлі і сковороди торгової марки HENDI поєднує традиційні способи приготування їжі і новітні технологічні розробки. Компанія почала виробництво в 1934 році і вже більше 80 років полегшує роботу новачкам і професійним кухарям. Не меншої уваги заслуговує бренд BARTSCHER, який був заснований у 1876 році. В 50 роках минулого століття продукція придбала популярність в Німеччині, а через 20 років вийшла на міжнародний ринок.

Посуд відповідає всім стандартам якості, серед яких:

  • стійкість до деформації і міцність виробів забезпечує високоякісний матеріал;
  • стійкість до агресивного середовища, абразивних миючих складів, легко очищається;
  • відмінно витримує температурні перепади;
  • не вступає в реакцію з їжею;
  • привабливий зовнішній вигляд.

На сайті компанії «Академі кухні» можна вибрати окремі примірники і набори наплитной посуду. Для приготування соусів і супів зручно використовувати дрібні каструлі з двома ручками. Завдяки невеликій глибині в них зручно помішувати складу в процесі приготування. Глибокі каструлі від попереднього варіанта відрізняються високими стінками. Для гасіння підійдуть ємності з подвійним дном і широким підставою.

Вибір сковороди залежить від страви, яку буде у неї готуватися. Поверхня і низькі борти млинниці ідеально підходять для приготування оладок або омлету. Класичний варіант з широкою основою і високими стінками використовується для смаження м'яса, риби, овочевого рагу. Сковорода-вок відрізняється опуклим дном і незамінна для приготування страв східної кухні.