Кошик
77 відгуків
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Печі конвекційні

Конвекційна піч – ідеальний помічник кондитера

Меню багатьох ресторанів радує відвідувачів не тільки улюбленими стравами, але і свіжою випічкою. Аромат здоби часто доноситься із затишних кав'ярень. Європейський стиль невеликих відкритих майданчиків кафе вже став звичним для вулиць українських міст. Якщо хочете побалувати своїх відвідувачів свіжими слойки і ніжними мафінами – вам варто купити конвекційну піч, яка стане ефективним помічником навіть на невеликій кухні.

Конвекційна піч. Як вибрати відповідну?

Залежно від необхідних обсягів та асортименту готової продукції необхідний функціонал печі може відрізнятися. Якщо вам потрібна конвекційна піч, ціна її залежатиме не лише від бренду, а й від можливостей.

Якщо у вас невеликий потік клієнтів – оптимальною за вартістю, стане конвекційна піч unox XF023. Це один із найбільш затребуваних варіантів, який можна зустріти практично в кожній кав'ярні. Ще одна її перевага - це можливість підключення до 220 В. Для великого ресторану або невеликої пекарні підійдуть кондитерські кондікційні печі на 10-16 рівнів.

Найпростіші моделі печей оснащені механічним управлінням, тоді як більш дорогі варіанти управляються електронною або тач панеллю і мають можливість програмування рецептів. Багато кухарів і кондитерів віддають перевагу печам з парозволоженням, оскільки вони забезпечують оптимальну вологість продукту.

Існує також ряд додаткових функцій, з якими конвекційна піч стає ще практичніше:

  • Наявність термощуп;
  • Автоматичне охолодження;
  • Витяжка вологого повітря з камери;
  • Система самоочищення.

 

Академія Кухні зібрала у своєму каталозі тільки кращих представників італійських кондитерських печей. Телефонуйте! Ми допоможемо укомплектувати вашу кухню кращим обладнанням!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner