Апарати для коно-піци
Апарати для коно-піци – ідеальне рішення для закладів громадського харчування
Однією з новинок сучасного фастфуду вважається смачна конусна піца. Солодка або солона начинка страви розміщується в спеціальному ріжку з тіста. Для виготовлення стаканчиків застосовуються професійні апарати для коно-піци. Пристрої здатні призвести до 400 рожков в годину і особливо популярні серед власників кафе, ресторанів, точок швидкого харчування, піцерій, розважальних центрів.
Придбати обладнання за демократичною вартості можна у магазині Харкова «Академія кухні». Завдяки наявності регульованого важільного механізму рухома частина моделей з легкістю підіймається і опускається.
Основні правила вибору апаратів для коно-піци
Сучасне обладнання випускається провідною компанією з України КИЙ-В, яка заснована в 2012 році. Досвідчені співробітники фірми займаються проектуванням і виробництвом техніки з дотриманням європейських стандартів якості.
При помощи встроенных в аппараты для коно-пиццы термодетекторов можно отдельно регулировать уровень температуры нижнего и верхнего конусов. При изготовлении корпуса устройств используется качественная нержавейка, способная противостоять возникновению коррозии. Рабочая поверхность выполнена с антипригарным покрытием, что позволяет коно-пицце легко сниматься. Наличие специального пароотводящего клапана позволяет предотвратить возможный разрыв теста при выпекании.
При подборе подходящего аппарата для коно-пиццы следует внимательно изучить такие характеристики:
- потужність;
- матеріал виготовлення;
- рівень продуктивності;
- вид управління;
- тип установки;
- кількість форм конусів;
- розмір стаканчика;
- наявність термодатчиків.
Компанія «Академія кухні» надає можливість замовникам придбати апарати для коно-піци за прийнятною вартістю.
Замовляйте теплове пристрій, зв'язавшись з менеджером магазину по контактному телефону!