Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (66) 398-63-53
+380 (50) 713-06-58
+380 (97) 409-81-36

Як правильно укомплектувати місце продажу риби

Як правильно укомплектувати місце продажу риби

На свіжу рибу завжди є попит. Це саме той товар, який покупці вибирають буквально за запахом і чистотою точки продажу. Любителі суші, прихильники правильного харчування і просто шанувальники традиційних рибних страв знають, як правильно вибрати рибу. А ми знаємо, як її правильно продати. Якщо ви хочете укомплектувати невеликий рибний магазин або відділ у супермаркеті, Академія Кухні має вигідне рішення.

Нейтральне обладнання для рибного магазину

Існує всього кілька параметрів, яким повинна відповідати точка з продажу риби. Це чистота, привабливість для клієнта і зручність для продавця. Правильна комплектації такого приміщення допоможе підтримувати гігієну робочого місця, компактну викладку, свіжий запах, і, що не менш важливо, гарний онастрій продавців за прилавком. У таке місце покупці охоче повертатимуться самі та рекомендуватимуть його своїм знайомим.

  

Отже, ідеальний прилавок для риби виглядає так:

  • Стійка для продажу риби. Виконана з якісної нержавіючої сталі. Зверху викладаються лотки, наповнені лускатим льодом, на якому риба прекрасно розташовується у свіжому і привабливому для очей покупця вигляді.
  • Стіл з отвором для відходів. Оптимальна ширина 1500 мм. Встановлюється з боку продавця, зручний для оброблення та чищення продукту.
  • Мийка зі стільницею. Встановлюється поруч зі столом з боку продавця. Оптимізує і прискорює процес підготовки риби для покупця. Доповнюється душем.
  • Душовий пристрій. Встановлюється на мийку, оснащується гнучким шлангом для якісного і зручного миття продукту.
  • Підвісні ваги. Ставимо над стійкою продажу зі зручним доступом для продавця і дисплеєм на рівні очей покупця.
  • Стерилізатор ножів. Необхідний для підтримки гігієни та безпеки кухонних аксесуарів.

  

Усе це ви можете замовити в Академії Кухні. Ми виготовимо нейтральне обладнання під габарити вашого приміщення і підберемо якісну техніку та інвентар. Телефонуйте нашим менеджерам, і ми знайдемо оптимальні рішення для вашого бізнесу у сфері торгівлі та громадського харчування.

Інші статті
  • Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Літо – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.
    Повна версія статті
  •  Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Вважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.
    Повна версія статті