Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону

Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону

Літо – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.

Які бувають фризери для морозива

Найпопулярніший варіант сезонного обладнання – фризери для м'якого морозива. Вони відносно недорогі та доволі продуктивні. Завдяки невеликим габаритам такі апарати зручні для точок фаст-фуду і кіосків у парках, скверах та інших місцях для прогулянок. Їх можна брати на виїзні заходи. Додати м'яке морозиво можна в меню кейтерингу. Не буде відбою від десерту і на дитячих святах.

Фризер для морозива Frosty ICM-15A

Це гарний вибір для кафе і фудкортів, де важливо швидко і якісно готувати м'яке морозиво. Компактні розміри (об'єм 1,5 л) і продуктивність до 1,5 кг/год дають змогу швидко готувати морозиво навіть в обмеженому просторі. Електронна панель управління і автоматичний режим роботи роблять його простим у використанні.

Машина для морозива GoodFood ICM15

Ще один недорогий і практичний варіант для сезонного бізнесу. Модель підійде для кафе, ресторанів, кондитерських, невеликих виробництв і домашнього використання. Вона готує морозиво, сорбети, заморожені йогурти. Температура заморожування становить -35°C, час приготування морозива: 30-60 хв.

В якості сировини можна використовувати спеціальну суміш (добре себе зарекомендували італійські), яка розводиться молоком або водою. Також ви можете приготувати натуральне морозиво з жовтків, молока, цукру, ванілі та шоколаду.

Важливо: після кожного використання не забувайте мити обладнання.

Апарат для морозива Ugolini Minigel Plus1

Це італійське обладнання, яке готує до 14 кг/год або 70 порцій морозива. Також фризер підходить для сорбетів і заморожених десертів. Його висока продуктивність задовольнить попит навіть у найбільш насичені дні. Температура охолодження варіюється від -7°C до -12°C. В апарат вбудовані режими зберігання (нічний) і миття, а також захист від перевантаження.

Що можна приготувати: чудовим рішенням стане додати до вершкової суміші трохи якісної кави. Такий десерт доволі популярний в Італії. Помірно солодкий, даруючий бадьорість і освіжаючий десерт – те, що потрібно у спекотний день.

Хочете дізнатися більше про сезонне обладнання для громадського харчування або вже готові зробити покупку? У будь-якому разі телефонуйте за будь-яким із номерів, зазначених на сайті! Будемо раді вам допомогти!

Інші статті
  •  Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Вважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.
    Повна версія статті
  • Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Щоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner