Кошик
79 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Як підготувати дека до випічки

Як підготувати дека до випічки

Якість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.

Три способи підготувати дека до випічки

Для того щоб кондитерські вироби вдавалися саме такими, як того передбачає рецепт, кондитерське обладнання та інвентар має бути високої якості.

Дека бувають таких видів:

  • алюмінієві,
  • з чорного металу,
  • з нержавіючої сталі.

Перші два види є найбільш популярними. Вироби з нержавійки використовуються для випікання рідше. Іноді в кондитерських застосовуються гастроємності.

Способи підготовки дек для випічки:

  1. Випікання разом із силіконовим килимком. Це зручний, але досить затратний варіант. Під час використання килимка з силікону потрібно не забувати, що допоки він не охолов, до нього не можна торкатися гострими предметами (ножами, виделками та ін.). Готові вироби можна знімати з поверхні тільки після того, як килимок охолов.
  2. Випікання з пергаментом. Можна застелити деко пергаментом для випічки. Цей спосіб також досить зручний, але, як і попередній, не бюджетний.
  3. Прожарювання дека з олією. Перед першим використанням потрібно рясно змастити деко рафінованою олією і просмажити 20 хвилин при температурі 220-250 градусів, щоб воно добре прожарилося. При наступних використаннях достатньо змащувати поверхню звичайним шаром олії.

  

Вибирайте зручний для вас спосіб, і нехай ваша випічка буде ідеальною!

Інші статті
  • Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Щоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.
    Повна версія статті
  • Ідеї пакування для ваших тортів
    Ідеї пакування для ваших тортів
    Пакування кондитерських виробів є важливим етапом маркетингу і продажів. Яким би красивим, якісним і смачним не був торт, покупцеві важливо його донести цілим і неушкодженим додому. Якщо у вас невелика сімейна пекарня або масштабне кондитерське виробництво, цей варіант упаковки вам точно припаде до душі.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner