Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Як підготувати дека до випічки

Як підготувати дека до випічки

Якість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.

Три способи підготувати дека до випічки

Для того щоб кондитерські вироби вдавалися саме такими, як того передбачає рецепт, кондитерське обладнання та інвентар має бути високої якості.

Дека бувають таких видів:

  • алюмінієві,
  • з чорного металу,
  • з нержавіючої сталі.

Перші два види є найбільш популярними. Вироби з нержавійки використовуються для випікання рідше. Іноді в кондитерських застосовуються гастроємності.

Способи підготовки дек для випічки:

  1. Випікання разом із силіконовим килимком. Це зручний, але досить затратний варіант. Під час використання килимка з силікону потрібно не забувати, що допоки він не охолов, до нього не можна торкатися гострими предметами (ножами, виделками та ін.). Готові вироби можна знімати з поверхні тільки після того, як килимок охолов.
  2. Випікання з пергаментом. Можна застелити деко пергаментом для випічки. Цей спосіб також досить зручний, але, як і попередній, не бюджетний.
  3. Прожарювання дека з олією. Перед першим використанням потрібно рясно змастити деко рафінованою олією і просмажити 20 хвилин при температурі 220-250 градусів, щоб воно добре прожарилося. При наступних використаннях достатньо змащувати поверхню звичайним шаром олії.

  

Вибирайте зручний для вас спосіб, і нехай ваша випічка буде ідеальною!

Інші статті
  • Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Літо – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.
    Повна версія статті
  •  Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Вважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner