Ідеї пакування для ваших тортів

Пакування кондитерських виробів є важливим етапом маркетингу і продажів. Яким би красивим, якісним і смачним не був торт, покупцеві важливо його донести цілим і неушкодженим додому. Якщо у вас невелика сімейна пекарня або масштабне кондитерське виробництво, цей варіант упаковки вам точно припаде до душі.
У супермаркетах Німеччини тортики і запіканки продаються в зручних пластикових коробках. Сам виріб невеликий, його вага розрахована на 2-3 особи. Десерт упакований догори дном. А після відкривання коробки достатньо прикласти плоску тарілку і перевернути його.
Це зручно для покупця і вигідно для продавця, оскільки його виріб не завдає зайвого клопоту, а просто стає чудовим доповненням до чаю або кави.
- Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезонуЛіто – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.Повна версія статті
- Тісторозкаточні машини виробництва КитайВважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.Повна версія статті