Новинка! Електрична рибочистка KT-S в Академії кухні
Оригінальне рибне меню є однією з яскравих особливостей багатьох українських ресторанів і кафе. У ньому можна знайти рибу смажену, тушковану і печену, салати, перші страви, холодні закуски на будь-який смак, і звичайно ж, суші, роли, сашимі.
Для полегшення підготовки основного інгредієнта будь-якому ресторану варто придбати електричну рибочистку. З кожним днем в Україні такі пристосування мають дедалі більший попит. Його не зменшують навіть періодичні складнощі з електропостачанням - адже більшість приладів працює від стандартної мережі в 220 В. Це означає, що вони можуть ефективно функціонувати і при використанні альтернативних джерел живлення.
Тепер купити такий пристрій можна на сайті компанії Академія Кухні – вашій увазі пропонується зручна і продуктивна рибочистка KT-S фінського бренду Koneteollisuus.
Короткий огляд рибочистки KT-S
Цей пристрій працює від стандартної електромережі напругою в 220 В, даючи змогу швидко і безпечно очищати від луски великі об'єми морської та річкової риби різних розмірів. Серед переваг, які демонструє електрична рибочистка цієї моделі, слід зазначити:
- Компактні розміри – для роботи і зберігання їй потрібно зовсім небагато місця.
- Стійкий до корозії та деформацій корпус із нержавіючої сталі.
- Насадка-скребок з ергономічною ручкою – від неї не втомлюється рука навіть при тривалій роботі без перерви.
- Потужність 0.01 кВт – цей показник обумовлює енергоекономічність електричної рибочистки.
- Можливість встановлення захисного кожуха - він запобігає розльоту луски та її потраплянню в очі оператора.
- Невимогливість у догляді – після завершення роботи достатньо промити робочу частину рибочистки KT-S проточною водою і просушити.
Завдяки цьому пристрою істотно скорочується час, необхідний для очищення риби. А отже, страви готуються швидше, а відвідувачі очікують менше.
Крім закладів громадського харчування, електрична рибочистка KT-S може використовуватися в невеликих рибогосподарствах і на рибних виробництвах. А ще вона знайде своє застосування в супермаркетах і на ринках - якщо в переліку послуг присутній продаж очищеної риби або напівфабрикатів з неї.
- Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайдЩоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.Повна версія статті
- Як підготувати дека до випічкиЯкість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.Повна версія статті