Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Новинка! Електрична рибочистка KT-S в Академії кухні

Новинка! Електрична рибочистка KT-S в Академії кухні

Оригінальне рибне меню є однією з яскравих особливостей багатьох українських ресторанів і кафе. У ньому можна знайти рибу смажену, тушковану і печену, салати, перші страви, холодні закуски на будь-який смак, і звичайно ж, суші, роли, сашимі.

Для полегшення підготовки основного інгредієнта будь-якому ресторану варто придбати електричну рибочистку. З кожним днем в Україні такі пристосування мають дедалі більший попит. Його не зменшують навіть періодичні складнощі з електропостачанням - адже більшість приладів працює від стандартної мережі в 220 В. Це означає, що вони можуть ефективно функціонувати і при використанні альтернативних джерел живлення.

Тепер купити такий пристрій можна на сайті компанії Академія Кухні – вашій увазі пропонується зручна і продуктивна рибочистка KT-S фінського бренду Koneteollisuus.

Короткий огляд рибочистки KT-S

Цей пристрій працює від стандартної електромережі напругою в 220 В, даючи змогу швидко і безпечно очищати від луски великі об'єми морської та річкової риби різних розмірів. Серед переваг, які демонструє електрична рибочистка цієї моделі, слід зазначити:

  • Компактні розміри – для роботи і зберігання їй потрібно зовсім небагато місця.
  • Стійкий до корозії та деформацій корпус із нержавіючої сталі.
  • Насадка-скребок з ергономічною ручкою – від неї не втомлюється рука навіть при тривалій роботі без перерви.
  • Потужність 0.01 кВт – цей показник обумовлює енергоекономічність електричної рибочистки.
  • Можливість встановлення захисного кожуха - він запобігає розльоту луски та її потраплянню в очі оператора.
  • Невимогливість у догляді – після завершення роботи достатньо промити робочу частину рибочистки KT-S проточною водою і просушити.

Завдяки цьому пристрою істотно скорочується час, необхідний для очищення риби. А отже, страви готуються швидше, а відвідувачі очікують менше.

 

Крім закладів громадського харчування, електрична рибочистка KT-S може використовуватися в невеликих рибогосподарствах і на рибних виробництвах. А ще вона знайде своє застосування в супермаркетах і на ринках - якщо в переліку послуг присутній продаж очищеної риби або напівфабрикатів з неї.

 

Інші статті
  •  Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Вважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.
    Повна версія статті
  • Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Щоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner