Fimar

Засновником торгової марки вважається Оріано Тамбуріні. Істотна перевага компанії полягає у багатопрофільності модельного ряду – товарами можна повністю обладнати кухонний простір закладу харчування.
Різновид обладнання для ресторану Fimar
Першим, розробленим та випущеним брендом обладнанням, була м'ясорубка. На сьогоднішній день виробничі потужності та складські приміщення компанії з Італії дорівнюють понад 20000 м.кв. Фірма Fimar випускає техніку для переробки м'яса, обробки тіста, теплове, барне та холодильне обладнання.
Італійська торгова марка пишається своєю присутністю на кожному континенті та дистриб'юторською мережею більш ніж у 100 державах світу. Щороку широка гама обладнання Fimar поповнюється різноманітними новинками. У 2014 році компанія повністю завершила сертифікацію міжнародного стандарту ISO9001. До структури італійського бренду входять спеціальні служби передпродажної та післяпродажної технічної підтримки покупців.
Як придбати продукцію Fimar в Україні?
В Україні пристрої компанії мають особливий попит серед власників кафе, ресторанів, барів, їдалень, гіпермаркетів, закладів вуличного харчування. Для придбання моделей Fimar за розумною ціною зверніться до інтернет-магазину «Академія кухні». У каталозі можна знайти тістоміси, м'ясорубки, занурювальні та планетарні міксери, макаронні преси, лавові грилі, картоплечистки, апарати для шаурми, соковижималки, блендери, тісторозкатки, НВЧ печі, індукційні плити, льодокрошувачі, прес.
Купити сучасне обладнання для ресторану Fimar можна у співробітників інтернет-магазину, зателефонувавши за контактними телефонами, які вказані на сайті.
Як правильно укомплектувати місце продажу рибиНа свіжу рибу завжди є попит. Це саме той товар, який покупці вибирають буквально за запахом і чистотою точки продажу. Любителі суші, прихильники правильного харчування і просто шанувальники традиційних рибних страв знають, як правильно вибрати рибу. А ми знаємо, як її правильно продати. Якщо ви хочете укомплектувати невеликий рибний магазин або відділ у супермаркеті, Академія Кухні має вигідне рішення.Повна версія статті
Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезонуЛіто – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.Повна версія статті
