Cuppone
Всі виготовлені пристрої випробовуються фірмою у співпраці з найкращими фахівцями з приготування піци.
Асортимент обладнання для ресторану Cuppone
1975 року компанія розробила спеціалізовану техніку для розкочування тесту до необхідних габаритів. Через 3 роки майстра створили автоматичний пристрій для якісного порціонування тесту. Сьогодні фірма має 2 заводи, площа яких дорівнює приблизно 5000 кв.
При виготовленні обладнання Cuppone фахівці приділяють особливу увагу його на ергономічність, зовнішній вигляд, а також чітко дотримуються міжнародних стандартів якості та безпеки. Підбір матеріалів, розробку проектів, проведення досліджень та маркетинг здійснюють безпосередньо спадкоємці засновників торгової марки за сприяння досвідченого персоналу.
Серед електричних печей з програмуванням випікання такі моделі:
- Leonardo;
- Michelangelo;
- Tiepolo;
- Giotto;
- Caravaggio;
- Donatello;
- Tiziano.
Компанія Cuppone виробляє газову піч Georgione з електроконтролем рівня температури та полум'я з блокуючим вимикачем. Також бренд спеціалізується на виготовленні спірального тістомісильного пристрою з нержавіючої сталі. Фірма випускає повністю розбірну техніку надання порційному тесту необхідної форми з алюмінієвим шнеком.
Де придбати італійські пристрої Cuppone в Україні?
В Україні моделі є незамінними для супермаркетів, закладів громадського харчування, фаст-фудів. У магазині «Академія кухні» можна придбати техніку за вигідною ціною. Клієнти знайдуть сучасні електричні печі та моделі, які працюю на газу.
Замовити професійне обладнання для ресторану Cuppone можна у співробітників компанії, які вказані на сайті.
- Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайдЩоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.Повна версія статті
- Як підготувати дека до випічкиЯкість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.Повна версія статті