Alimacchine
Торгова марка випускає пристрої малої та середньої потужності для замісу дріжджового тіста та хлібопекарського виробництва. Багаторічний досвід дозволив фірмі створити широке розмаїття моделей, що задовольняють потреби світового ринку і покупців більш якісною і надійною продукцією.
Високоякісне обладнання для ресторану Alimaccine
Вузька спеціалізація дає можливість бренду зберігати оптимальне співвідношення вартості та відмінної якості. Компанія випускає серії професійних тістомісів з об'ємом чаші від 5 до 70 літрів. Виготовлення обладнання Alimacchine виробляється на автоматизованому виробництві із ретельним контролем якості. Завдяки цьому гарантується підвищена надійність та ефективна експлуатація професійних тістомісильних пристроїв.
Виробничі цехи компанії розташовані біля Італії. Тістоміси Alimacchine відрізняється практичністю, тривалим терміном служби, зручністю у використанні, простотою очищення. Спіраль, чаша, стрижень тестоділу і захисна кришка виконані з корозійностійкої нержавіючої сталі.
Де купити італійську техніку Alimaccine в Україні?
В Україні спіральні тістоміси є незамінними для професійної кухні ресторанів, кафе, піцерій, готелів, кондитерських фабрик, харчових цехів. Інтернет-магазин "Академія кухні" надає можливість замовити обладнання з Італії Alimacchine за доступною ціною. У каталозі покупці можуть підібрати сучасні тістоміси з різними обсягами чаші, кількістю швидкостей та програм роботи, рівнем потужності.
Для покупки обладнання Alimacchine та отримання консультацій зв'яжіться зі спеціалістами компанії за телефонами, які вказані на сайті.
- Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайдЩоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.Повна версія статті
- Як підготувати дека до випічкиЯкість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.Повна версія статті