Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (66) 398-63-53
+380 (50) 713-06-58
+380 (97) 409-81-36

Гастроємності з полікарбонату в Академії кухні

Гастроємності з полікарбонату в Академії кухні

Ще смачніше і вигідніше

Уявіть, що зайшли на фуд-корт після насиченого шопінгу і вибираєте, що б поїсти. Навколо близько десяти кафешок з яскравими ароматами і привабливими вітринами. Рум'яна підсмажена рибка, соковиті салати або сендвіч, який при вас можуть зібрати з заготовлених інгредієнтів. Швидше за все, вибір впаде на те, що смачніше виглядає і має свіжий зовнішній вигляд.

Інші статті
  • Як правильно укомплектувати місце продажу риби
    Як правильно укомплектувати місце продажу риби
    На свіжу рибу завжди є попит. Це саме той товар, який покупці вибирають буквально за запахом і чистотою точки продажу. Любителі суші, прихильники правильного харчування і просто шанувальники традиційних рибних страв знають, як правильно вибрати рибу. А ми знаємо, як її правильно продати. Якщо ви хочете укомплектувати невеликий рибний магазин або відділ у супермаркеті, Академія Кухні має вигідне рішення.
    Повна версія статті
  • Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Літо – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.
    Повна версія статті