Кошик
77 відгуків

Перед замовленням уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (50) 713 06 58

Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Хіт літа 2021 – вітрина для морозива Frosty

Хіт літа 2021 – вітрина для морозива Frosty

Вітрина з морозивом різних відтінків і смаків мало кого залишить байдужим. Але важливо пам'ятати, то морозиво – продукт не стабільний, і вимагає спеціальної температури зберігання. Під склом морозильної вітрини Frosty дотримується -18...-25°C. Охолодження відбувається за рахунок статичної системи та природної циркуляції повітря. Тут продукт зберігає свій зовнішній вигляд, структуру і смакові якості.

5 причин купити вітрину для морозива Frosty

Італійський бренд Frosty знає, як поєднує високу якість, актуальний дизайн і доступну ціну. Обладнання компанії, в тому числі і морозильні вітрини, користуються великим попитом в Україні. І на те є свої причини.

Компактність

Модель Frosty RTD-67l – настільна конфігурація вітрини. Її габарити складають всього 805х670х360 мм. І це відмінне рішення для невеликої цукерні чи кав'ярні, які сьогодні на піку популярності.

Місткість

При своїй компактності вітрина може вмістити 8 сортів морозива. Для цього потрібно помістити всередину гастроємкості GN1/6 висотою 150 мм. Інший варіант заповнення – 4 гастроємкості GN1/3.

Приємна ціна

Ця модель – одна з найдешевших у своєму класі. При цьому ви отримуєте італійське якість, гарантію 1 рік і комплект з 4 гастроємкостей GN1/3.

Просте управління

Морозильна вітрина має саме просте механічне управління кнопками. За стабільну температуру відповідає цифровий термостат, а розморожування відбувається в автоматичному режимі. Для роботи вітрини досить підключити її до мережі 220 В.

Акуратний дизайн

Виконаний з нержавіючої сталі корпус, виглядає справді стильно й акуратно. Щоб його естетика не постраждала від плям, рекомендуємо використовувати професійні засоби для чищення нержавіючої сталі. Обсягу і оригінальності обладнання додає гнута скляна кришка, черга яку відмінно видно вміст.

 

Щоб залучити ще більше клієнтів до асортименту морозива, рекомендуємо попрацювати над його розкладкою. Наприклад, підібрати сорти схожих відтінків або, навпаки, контрастні, додати до викладення різні топінги.

Більше інформації про морозильне обладнання та допомогу у виборі ви можете отримати у наших менеджерів. Бажаємо вам продуктивного літа!

Інші статті
  • Конвекційні печі Apach в Академії Кухні
    Конвекційні печі Apach в Академії Кухні
    Італійські конвекційні печі вважаються одними з найкращих. І бренд Apach – чудове тому підтвердження. Рівномірне прогрівання страв, зручне управління, тривалий термін експлуатації без ремонтів і просте обслуговування – все це про конвектомати Apach. Обладнання компанії все частіше можна зустріти в кондитерських, кав'ярнях і ресторанах України. А купити все необхідне для вашого закладу можна на нашому сайті.
    Повна версія статті
  • НОВИНКА: індукційні фритюрниці
    НОВИНКА: індукційні фритюрниці
    Індукція стала справжньою знахідкою для професійної кухні. У маленьких кафе і великих ресторанах індукційні плити стали одним із найкорисніших придбань. Вони зручні в роботі, економічні, прості в обслуговуванні. А тепер виробники готові порадувати клієнтів індукційними фритюрницями. Їхній принцип роботи заснований на безпосередньому нагріванні продукту за допомогою індукції без втрати корисного тепла. А результат і смак страв перевершує всі очікування.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner