Сырорезка Spektrum SK-400: українське виробництво, доступна ціна

Переваги сырорезки-гільйотини
Сучасні підприємства громадського харчування активно використовують у своїй роботі різне обладнання для нарізки продуктів. Це істотно спрощує і прискорює процес приготування страв. Відповідно, економить час і підвищує продуктивність кухні.
Головні переваги сырорезки-гільйотини Spektrum SK-400:
- Механічна сырорезка виробляє рівний зріз та ділить сир, шинку й ковбасу на однакові, правильної форми шматки завдяки сдвиганию упору.
- Це безпечне, стійке і надійне обладнання, яке прослужить вам довгі роки.
- Зручний у використанні сырорезку легко мити. Вона не вимагає особливого догляду.

Область застосування ручної сырорезки Spektrum
Сырорезка Spektrum имеет устойчивое основание из нержавеющего материала и острый нож из хирургической стали. С ее помощью можно быстро и качественно нарезать сыр на равные по весу и размеру кусочки. Модель отлично подходит для твердых сыров. При этом стоит учитывать, что максимальный диаметр сырной головки не должен превышать 40 см.
Ручные сырорезки востребованы во многих местах общественного питания: супермаркетах, столовых, продуктовых магазинов, сырных бутиков.
Это понятное в использовании и простое в уходе оборудование занимает мало места, при этом приносит большую пользу.

Невысокая цена и быстрая покупка
Интернет-магазин «Академия кухни» предоставляет возможность купить сырорезку от надежного украинского производителя Spektrum по выгодной цене, которая значительно уступает оборудованию европейский брендов. Заказ можно оформить на сайте или по телефону за несколько минут. Доставка по Украине осуществляется транспортной компанией.
Закажите сырорезку Spektrum сегодня, и уже через несколько дней она будет украшать вашу кухню.
Як правильно укомплектувати місце продажу рибиНа свіжу рибу завжди є попит. Це саме той товар, який покупці вибирають буквально за запахом і чистотою точки продажу. Любителі суші, прихильники правильного харчування і просто шанувальники традиційних рибних страв знають, як правильно вибрати рибу. А ми знаємо, як її правильно продати. Якщо ви хочете укомплектувати невеликий рибний магазин або відділ у супермаркеті, Академія Кухні має вигідне рішення.Повна версія статті
Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезонуЛіто – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.Повна версія статті
