Витяжний зонт для гриля: для чого потрібен і як працює

Професійні витяжки не тільки практичні, вони ще акуратно і красиво виглядають і доповнюють оформлення літнього майданчика. Детальніше про це обладнанні розповідаємо далі.
Зонт витяжний для мангалу: навіщо потрібен і як працює?
Мангальные группы могут быть абсолютно разными. Они комплектуются рабочими поверхностями и дополнительными аксессуарами, располагаются на летних площадках под открытым небом или под навесом.
Если мангал находится под навесом, поднимающийся над барбекю дым может распространяться непосредственно под самой крышей, ударяться об ее поверхность и опускаться на гостей. Избежать этой ситуации поможет вытяжной зонт для барбекю. Он может быть двух видов:
- С системой вентиляции.
- Без системы вентиляции. В этом случае должна быть естественная тяга, при которой дым заходит в зонт и через крышу выбрасывается.
Який вибрати витяжний зонт для барбекю
Перш ніж купити зонт витяжний для мангала в Україні, зверніть увагу на наступні параметри:
- Матеріал. Ми вибрали для виробництва витяжок нержавіючу сталь, так як вона довговічна, стійка до високих температур і естетично приваблива.
- Тип конструкції. В залежності від розташування мангалу вам підійде один з двох варіантів парасольок: острівний – для мангалів, розташованих посередині майданчика, або пристінний – для обладнання, встановленого у стіни.
- Размер. Замеряв габариты барбекю, необходимо добавить с каждой стороны по 10 см. Именно столько должна захватывать вытяжка, чтоб затягивать весь дым, искры и запахи.
Вытяжной зонт для гриля под заказ в Академии кухни
Надежную вытяжку для зоны барбекю вы можете заказать в Академии кухни. Мы поможем вам правильно рассчитать габариты, подготовим чертеж, изготовим вытяжной зон за 5-7 рабочих дней. Если вы находитесь в Харькове, можем выехать на замеры и последующий монтаж готовой конструкции.
Мы желаем вам теплого лета и вкусного барбекю.
- Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезонуЛіто – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.Повна версія статті
- Тісторозкаточні машини виробництва КитайВважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.Повна версія статті