Кошик
79 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Топ технологій приготування страв на Unox

Топ технологій приготування страв на Unox

Одна з сильних сторін пароконвектоматів Unox – программируемость і автоматизація роботи. При цьому функціонал печей досить гнучкий: кухар може як вибрати програму за замовчуванням, так і внести до неї свої корективи, щоб отримати бажаний результат. Ще одна особливість компанії Unox – її технології не стоять на місці і з кожною новою серією ми отримуємо вдосконалене програмне забезпечення.

А тепер уявити невеликий огляд останніх технологій Unox.

SMART.Preheating – розумний предразогрев

Від стартової температури залежить подальший процес приготування, і для кожного блюда це показник особливий. Технологія SMART.Preheating в печах серії PLUS встановлює оптимальну температуру, як для першого приготування після включення печі, так і для всіх наступних. Перевага цієї функції в здатності не тільки розігріти камеру, але і охолодити після високотемпературного приготування. За заявою виробника економія енергії з режимом SMART.Preheating досягає 20%.

MIND.Maps – оптимізації роботи з програмами

Тепер можна не тільки запускати необхідну програму, але і адаптувати її під ваше блюдо. Створіть і збережіть плавні зміни параметрів за допомогою інтерактивного інтерфейсу. На дисплеї буде відображатися графіки готування, які можна легко і швидко змінювати.

AUTO.SOFT – помічник делікатною випічки

Ніжні еклери, французькі профітролі і круасани не зазнають різкого підвищення температури. Для однорідності їх випікання в печі Unox серії PLUS вбудований режим AUTO.SOFT, який регулює температурні показники, орієнтуючись на дані датчиків.

Одночасне приготування декількох страв

Банкети та обслуговування заходів вимагають точності і своєчасності подачі страв. Розглянемо два сценарії.

  1. О 21:00 починається бенкет на 100 осіб і до цього часу повинно бути готове відразу кілька страв. Вам підійде технологія Міс.En.Place. З її допомогою можна приготувати 9 страв з одночасною вивантаженням.
  2. А що, якщо попереду тривалий захід і потрібна послідовна подача страв? Тоді на допомогу прийде MULTI.Time. Використовуйте її, завантажуючи в камеру до 10 продуктів і встановлюйте для кожного персональне час. Монітор відображає статус по кожному продукту і вчасно повідомить про готовність.

Це ще не всі «фішки», якими дивує Unox. Дізнайтеся більше про систему автоматичної мийки і слідкуйте за нашими оглядами.

Інші статті
  • Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Щоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.
    Повна версія статті
  • Як підготувати дека до випічки
    Як підготувати дека до випічки
    Якість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner