Кошик
77 відгуків

Перед замовленням уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (50) 713 06 58

Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Майстер-клас на печах Unox: розширюємо горизонти кулінарії

Майстер-клас на печах Unox: розширюємо горизонти кулінарії

На заводі Unox є виставковий зал, де представлено більше 10 печей різних моделей, класів, з різними напрямними. Нам вдалося випробувати все, майстер-клас проводили російськомовні представники Unox і італійські кухарі. Дуже грамотно і зрозуміло було презентовано головна інформація про кожній лінійці. А тепер детальніше про можливості печей.

Копчені ребра

Для копчення використовували печі, в яку встановлюється коробочка для трісок. Ємність розташовується в середині камери під стелею печі. Для приготування досить підготувати продукт і вибрати відповідну програму. У результаті виходить ароматні ребра гарячого копчення. Після використання коптильної функції можна помити камеру і далі готувати щось інше.

 

Кури-гриль

Приготування курей-гриль відбувалося в конвекційної печі, де камера повністю наповнювалася продуктом. Перевага головки гридя на Уноксе – можливість приєднайся баклажку для зливу жиру, щоб він не йшов у каналізацію. Для цього передбачена спеціальна підставка. Потрібно тільки при завантаженні жирного продукту, підставити ємність і відкрити краник. І весь час випічки жир буде збиратися в баклажку, а волога стікати всередину.

  

Овочі і яєчня

Спробували повний набір противнів решітки (перфоровані, з тефлоном, під гриль, під яєчню) на серії Unox PLUS. Тут є 2 варіанти приготування овочів, які незамінні в сучасному ресторані:

  1. Можна завантажити абсолютно різні овочі одночасно (морква, буряк, спаржу, і т. д.) і виставити для кожного продукту нудне час. По готовності кожної партії піч засигналит і ви отримаєте готовий продукт.
  2. Уявіть, що до 17:00 заплановано банкет. У такому разі виставляємо програму, яка передбачає приготування різних овочів і вмикаємо пароконвектомат. Далі піч розігрівається, сигналить, ви ставите перший продукт, який найдовше готується. Після такого сигналу ставите другий і т. д. До встановленого часу все буде готово.

  

Круасани

Справжні, італійські, ароматні ідеально пропечені круасани готували в камерах на 16 і 20 рівнів. Можна також використовувати подові печі, які встановлюються модулем під конвекційну піч, через яку здійснюється управління.

  

Лосось, яйца и экономия времени

В конвекционной печи Унокс можно вкусно и быстро приготовить рыбу без специй, без воды и даже соли. Результат – аппетитная рыба, слегка зажаренная с невероятным вкусом. Еще один лайфхак экономии времени – возможность варить в Unox яйца, не вынимая из лоточка.

 

Зная потребности клиентов, Unox предоставляет оптимальные решения главных кулинарных задач, экономя при этом время, трудовой ресурс и продукт. На мастер-классе мы еще раз убедились, что достаточно соединить творческий подход с современными технологиями, чтобы получить простые, полезные и вкусные блюда.

Хочете, щоб у ваших гостей були такі ж враження? Замовляйте обладнання Унокс в Академії кухні.

Інші статті
  • Конвекційні печі Apach в Академії Кухні
    Конвекційні печі Apach в Академії Кухні
    Італійські конвекційні печі вважаються одними з найкращих. І бренд Apach – чудове тому підтвердження. Рівномірне прогрівання страв, зручне управління, тривалий термін експлуатації без ремонтів і просте обслуговування – все це про конвектомати Apach. Обладнання компанії все частіше можна зустріти в кондитерських, кав'ярнях і ресторанах України. А купити все необхідне для вашого закладу можна на нашому сайті.
    Повна версія статті
  • НОВИНКА: індукційні фритюрниці
    НОВИНКА: індукційні фритюрниці
    Індукція стала справжньою знахідкою для професійної кухні. У маленьких кафе і великих ресторанах індукційні плити стали одним із найкорисніших придбань. Вони зручні в роботі, економічні, прості в обслуговуванні. А тепер виробники готові порадувати клієнтів індукційними фритюрницями. Їхній принцип роботи заснований на безпосередньому нагріванні продукту за допомогою індукції без втрати корисного тепла. А результат і смак страв перевершує всі очікування.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner