Майстер-клас на печах Unox: розширюємо горизонти кулінарії
На заводі Unox є виставковий зал, де представлено більше 10 печей різних моделей, класів, з різними напрямними. Нам вдалося випробувати все, майстер-клас проводили російськомовні представники Unox і італійські кухарі. Дуже грамотно і зрозуміло було презентовано головна інформація про кожній лінійці. А тепер детальніше про можливості печей.
Копчені ребра
Для копчення використовували печі, в яку встановлюється коробочка для трісок. Ємність розташовується в середині камери під стелею печі. Для приготування досить підготувати продукт і вибрати відповідну програму. У результаті виходить ароматні ребра гарячого копчення. Після використання коптильної функції можна помити камеру і далі готувати щось інше.
Кури-гриль
Приготування курей-гриль відбувалося в конвекційної печі, де камера повністю наповнювалася продуктом. Перевага головки гридя на Уноксе – можливість приєднайся баклажку для зливу жиру, щоб він не йшов у каналізацію. Для цього передбачена спеціальна підставка. Потрібно тільки при завантаженні жирного продукту, підставити ємність і відкрити краник. І весь час випічки жир буде збиратися в баклажку, а волога стікати всередину.
Овочі і яєчня
Спробували повний набір противнів решітки (перфоровані, з тефлоном, під гриль, під яєчню) на серії Unox PLUS. Тут є 2 варіанти приготування овочів, які незамінні в сучасному ресторані:
- Можна завантажити абсолютно різні овочі одночасно (морква, буряк, спаржу, і т. д.) і виставити для кожного продукту нудне час. По готовності кожної партії піч засигналит і ви отримаєте готовий продукт.
- Уявіть, що до 17:00 заплановано банкет. У такому разі виставляємо програму, яка передбачає приготування різних овочів і вмикаємо пароконвектомат. Далі піч розігрівається, сигналить, ви ставите перший продукт, який найдовше готується. Після такого сигналу ставите другий і т. д. До встановленого часу все буде готово.
Круасани
Справжні, італійські, ароматні ідеально пропечені круасани готували в камерах на 16 і 20 рівнів. Можна також використовувати подові печі, які встановлюються модулем під конвекційну піч, через яку здійснюється управління.
Лосось, яйца и экономия времени
В конвекционной печи Унокс можно вкусно и быстро приготовить рыбу без специй, без воды и даже соли. Результат – аппетитная рыба, слегка зажаренная с невероятным вкусом. Еще один лайфхак экономии времени – возможность варить в Unox яйца, не вынимая из лоточка.
Зная потребности клиентов, Unox предоставляет оптимальные решения главных кулинарных задач, экономя при этом время, трудовой ресурс и продукт. На мастер-классе мы еще раз убедились, что достаточно соединить творческий подход с современными технологиями, чтобы получить простые, полезные и вкусные блюда.
Хочете, щоб у ваших гостей були такі ж враження? Замовляйте обладнання Унокс в Академії кухні.
- Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайдЩоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.Повна версія статті
- Як підготувати дека до випічкиЯкість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.Повна версія статті