Кошик
80 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Печі для піци, які будуть в тренді в 2020 році

Печі для піци, які будуть в тренді в 2020 році

«Академія кухні» представляє вам новинки печей для піци, які стануть серцем традиційного ресторану.

Секрети ідеальної піци

Гастротуризм – невід'ємне напрямок поїздок в Італію. За пахощами і смаком італійських страв хочеться повертатися знову і знову. Місцеві піццайоли готують швидко, смачно і красиво, а у багатьох ресторанчиках стоять багаторічні печі на дровах, але про них трохи пізніше.

Чи можна повторити ідеальний смак піци в Україні? Так, можна. Для цього потрібна хороша рецептура, дотримання технології, якісні свіжі продукти. І скажемо чесно, що дотримання цих принципів у поєднанні з талантом піццайоли і творчим підходом набагато важливіше, ніж встановлене обладнання. Адже страва спочатку з'явилося в 18 столітті і випікалося італійськими селянами в звичайних дров'яних печах.

У чому випікати піцу північноамериканську

Завдяки масовій культурі багато вважають піцу американським національним блюдом. І не дивно, в Штати вона потрапила разом з італійськими емігрантами в середині 19 століття і швидко припала до смаку місцевим жителям. А завдяки розвитку мереж піцерій і сервісів доставки, виробництва напівфабрикатів і популяризації фаст-фуду США можна сміливо назвати другою батьківщиною цієї страви. Єдина відмінність, тут використовують товсту основу з пишного тесту.

Ось для такого виконання відмінно підійде піч GGF. Компанія розробила піч з камерою європейського стандарту, в яку входить противний 600х400. Можна вибрати варіант з однією або двома камерами, які підходять також для хачапурі, невисоких сортів хліба та східної випічки. Продукцію можна випікати на деку, так і на поді. Серія обладнання має дешеву і дорогу лінійку. Більш дорогий варіант відрізняється потовщеним керамічним подом і високим рівнем термоізоляції корпуса і двері.

піч для піци GGF піч для піци GGF

Піч на дровах для італійської піци

Добавить атмосферы в ресторан и приготовить пиццу по классическому рецепту можно с помощью дровяной печи. Современное оборудование – это те же классические печи, которые прошли серьезный апгрейд. Они могут быть ротационными, оснащаться различными типами панели управления, в том числе и цифровой, но самое главное – это дизайн.
Только посмотрите на эти произведения искусства! Возможность установки такого оборудования лучше обсуждать на этапе создания дизайна интерьера.

Печь на дровах для итальянской пиццыПечь на дровах для итальянской пиццыПечь на дровах для итальянской пиццы

Піч на дровах для італійської піци

 

Займайтеся улюбленою справою і будьте успішні! А ми допоможемо вибрати обладнання, яке стане основою надійного бізнесу.

Інші статті
  • Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Щоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.
    Повна версія статті
  • Як підготувати дека до випічки
    Як підготувати дека до випічки
    Якість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner