Печі для піци, які будуть в тренді в 2020 році

«Академія кухні» представляє вам новинки печей для піци, які стануть серцем традиційного ресторану.
Секрети ідеальної піци
Гастротуризм – невід'ємне напрямок поїздок в Італію. За пахощами і смаком італійських страв хочеться повертатися знову і знову. Місцеві піццайоли готують швидко, смачно і красиво, а у багатьох ресторанчиках стоять багаторічні печі на дровах, але про них трохи пізніше.
Чи можна повторити ідеальний смак піци в Україні? Так, можна. Для цього потрібна хороша рецептура, дотримання технології, якісні свіжі продукти. І скажемо чесно, що дотримання цих принципів у поєднанні з талантом піццайоли і творчим підходом набагато важливіше, ніж встановлене обладнання. Адже страва спочатку з'явилося в 18 столітті і випікалося італійськими селянами в звичайних дров'яних печах.
У чому випікати піцу північноамериканську
Завдяки масовій культурі багато вважають піцу американським національним блюдом. І не дивно, в Штати вона потрапила разом з італійськими емігрантами в середині 19 століття і швидко припала до смаку місцевим жителям. А завдяки розвитку мереж піцерій і сервісів доставки, виробництва напівфабрикатів і популяризації фаст-фуду США можна сміливо назвати другою батьківщиною цієї страви. Єдина відмінність, тут використовують товсту основу з пишного тесту.
Ось для такого виконання відмінно підійде піч GGF. Компанія розробила піч з камерою європейського стандарту, в яку входить противний 600х400. Можна вибрати варіант з однією або двома камерами, які підходять також для хачапурі, невисоких сортів хліба та східної випічки. Продукцію можна випікати на деку, так і на поді. Серія обладнання має дешеву і дорогу лінійку. Більш дорогий варіант відрізняється потовщеним керамічним подом і високим рівнем термоізоляції корпуса і двері.
Піч на дровах для італійської піци
Добавить атмосферы в ресторан и приготовить пиццу по классическому рецепту можно с помощью дровяной печи. Современное оборудование – это те же классические печи, которые прошли серьезный апгрейд. Они могут быть ротационными, оснащаться различными типами панели управления, в том числе и цифровой, но самое главное – это дизайн.
Только посмотрите на эти произведения искусства! Возможность установки такого оборудования лучше обсуждать на этапе создания дизайна интерьера.
Займайтеся улюбленою справою і будьте успішні! А ми допоможемо вибрати обладнання, яке стане основою надійного бізнесу.
- Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезонуЛіто – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.Повна версія статті
- Тісторозкаточні машини виробництва КитайВважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.Повна версія статті