Кондитерські і барні вітрини Polair і Carboma – компактно, бюджетно, економічно

Рішення такої задачі є. В каталозі Академії Кухні ви знайдете кондитерські вітрини Carboma і барні Polair (ТМ Полюс).
Головні переваги Carboma і Polair
Бюджетне обладнання може відмінно задовольнити ваші побажання, невисока ціна – ще не означає обмежений вибір або слабкі характеристики.
3 причини купити вітрини Carboma і Polair
- Недорого. Ціна приблизно в 1,5 рази нижче італійського холодильного обладнання.
- Якісно. Надійний холодильний агрегат, міцне скло, стильне оформлення – все це поєднується в розглянутих вітринах.
- Є у наявності. Завжди доступний складський запас. Якщо ж замовляти вітрину українського виробництва, яка також недорога, її виготовлення необхідно буде почекати 4-5 тижнів.
Що потрібно знати про вітринах Carboma?
- Бренд заснований в 2010 році компанією «Полюс», яка встигла себе зарекомендувати на ринку СНД.
- Кондитерські вітрини Carboma оснащені індикатором температури для оптимального керування зберіганням, якісною системою вентиляції і внутрішніми світильниками для вигідною презентації страв.
- Є лінійка Люкс. Оснащені склопакетом (замість скла), тим самим поліпшуються умови зберігання і знижується споживання енергії.
Особливості бренду Polair:
- Компанія працює з 1990 року та реалізує холодильне обладнання у 20 країнах світу. Саме цей бренд найчастіше ми зустрічаємо в українських супермаркетах і ресторанах.
- Всі холодильні шафи та вітрини виготовляються в кліматичному класі, оптимальному для нашої широти: температура навколишнього середовища від +12 до + 40 градусів і вологість 40-80%.
- Барні міні-холодильники Polair затребувані не тільки завдяки доступній ціні, але і економічного енергоспоживання (2,2 кВт/год), яскравою LED підсвічуванню, якісному динамічного охолодження.
Якщо ви плануєте відкрити невелику кондитерську або кафе і маєте обмеженим бюджетом, ці два бренду стануть справжніми помічниками у випадку, коли потрібно заощадити, не жертвуючи якістю продукції.
Проконсультуйтеся з менеджером Академії Кухні перед оснащенням кухні та торгового залу, і виберете обладнання, яке при мінімальних вкладеннях принесе максимальну користь!
Інші статті
- Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезонуЛіто – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.Повна версія статті
- Тісторозкаточні машини виробництва КитайВважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.Повна версія статті