Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Кондитерські і барні вітрини Polair і Carboma – компактно, бюджетно, економічно

Кондитерські і барні вітрини Polair і Carboma – компактно, бюджетно, економічно

Рішення такої задачі є. В каталозі Академії Кухні ви знайдете кондитерські вітрини Carboma і барні Polair (ТМ Полюс).

Головні переваги Carboma і Polair

Бюджетне обладнання може відмінно задовольнити ваші побажання, невисока ціна – ще не означає обмежений вибір або слабкі характеристики.

3 причини купити вітрини Carboma і Polair

  • Недорого. Ціна приблизно в 1,5 рази нижче італійського холодильного обладнання.
  • Якісно. Надійний холодильний агрегат, міцне скло, стильне оформлення – все це поєднується в розглянутих вітринах.
  • Є у наявності. Завжди доступний складський запас. Якщо ж замовляти вітрину українського виробництва, яка також недорога, її виготовлення необхідно буде почекати 4-5 тижнів.

Що потрібно знати про вітринах Carboma?

  • Бренд заснований в 2010 році компанією «Полюс», яка встигла себе зарекомендувати на ринку СНД.
  • Кондитерські вітрини Carboma оснащені індикатором температури для оптимального керування зберіганням, якісною системою вентиляції і внутрішніми світильниками для вигідною презентації страв.
  • Є лінійка Люкс. Оснащені склопакетом (замість скла), тим самим поліпшуються умови зберігання і знижується споживання енергії.

 

Особливості бренду Polair:

  • Компанія працює з 1990 року та реалізує холодильне обладнання у 20 країнах світу. Саме цей бренд найчастіше ми зустрічаємо в українських супермаркетах і ресторанах.
  • Всі холодильні шафи та вітрини виготовляються в кліматичному класі, оптимальному для нашої широти: температура навколишнього середовища від +12 до + 40 градусів і вологість 40-80%.
  • Барні міні-холодильники Polair затребувані не тільки завдяки доступній ціні, але і економічного енергоспоживання (2,2 кВт/год), яскравою LED підсвічуванню, якісному динамічного охолодження.

Якщо ви плануєте відкрити невелику кондитерську або кафе і маєте обмеженим бюджетом, ці два бренду стануть справжніми помічниками у випадку, коли потрібно заощадити, не жертвуючи якістю продукції.

Проконсультуйтеся з менеджером Академії Кухні перед оснащенням кухні та торгового залу, і виберете обладнання, яке при мінімальних вкладеннях принесе максимальну користь!

Інші статті
  • Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Літо – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.
    Повна версія статті
  •  Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Вважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner