Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Кондитерські і барні вітрини Polair і Carboma – компактно, бюджетно, економічно

Кондитерські і барні вітрини Polair і Carboma – компактно, бюджетно, економічно

Рішення такої задачі є. В каталозі Академії Кухні ви знайдете кондитерські вітрини Carboma і барні Polair (ТМ Полюс).

Головні переваги Carboma і Polair

Бюджетне обладнання може відмінно задовольнити ваші побажання, невисока ціна – ще не означає обмежений вибір або слабкі характеристики.

3 причини купити вітрини Carboma і Polair

  • Недорого. Ціна приблизно в 1,5 рази нижче італійського холодильного обладнання.
  • Якісно. Надійний холодильний агрегат, міцне скло, стильне оформлення – все це поєднується в розглянутих вітринах.
  • Є у наявності. Завжди доступний складський запас. Якщо ж замовляти вітрину українського виробництва, яка також недорога, її виготовлення необхідно буде почекати 4-5 тижнів.

Що потрібно знати про вітринах Carboma?

  • Бренд заснований в 2010 році компанією «Полюс», яка встигла себе зарекомендувати на ринку СНД.
  • Кондитерські вітрини Carboma оснащені індикатором температури для оптимального керування зберіганням, якісною системою вентиляції і внутрішніми світильниками для вигідною презентації страв.
  • Є лінійка Люкс. Оснащені склопакетом (замість скла), тим самим поліпшуються умови зберігання і знижується споживання енергії.

 

Особливості бренду Polair:

  • Компанія працює з 1990 року та реалізує холодильне обладнання у 20 країнах світу. Саме цей бренд найчастіше ми зустрічаємо в українських супермаркетах і ресторанах.
  • Всі холодильні шафи та вітрини виготовляються в кліматичному класі, оптимальному для нашої широти: температура навколишнього середовища від +12 до + 40 градусів і вологість 40-80%.
  • Барні міні-холодильники Polair затребувані не тільки завдяки доступній ціні, але і економічного енергоспоживання (2,2 кВт/год), яскравою LED підсвічуванню, якісному динамічного охолодження.

Якщо ви плануєте відкрити невелику кондитерську або кафе і маєте обмеженим бюджетом, ці два бренду стануть справжніми помічниками у випадку, коли потрібно заощадити, не жертвуючи якістю продукції.

Проконсультуйтеся з менеджером Академії Кухні перед оснащенням кухні та торгового залу, і виберете обладнання, яке при мінімальних вкладеннях принесе максимальну користь!

Інші статті
  • Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Щоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.
    Повна версія статті
  • Як підготувати дека до випічки
    Як підготувати дека до випічки
    Якість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner