Кошик
78 відгуків

Перед замовленням уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53

Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Стелажі з нержавійки: як вибрати, заміряти і замовити

Стелажі з нержавійки: як вибрати, заміряти і замовити

Стелажі з нержавійки використовуються в ресторанах, кафе, барах, виробничих цехах для зберігання посуду, продуктів, інвентарю. Як правило ці конструкції розташовуються між основним технологічним обладнанням і головне їх завдання – забезпечити безперешкодний і своєчасний доступ працівників до необхідного сировини та інвентарю.

Стелажі з нержавійки: вибір достатньо великий

Для того щоб вам було легше розібратися в асортименті і замовити відповідний варіант, опишемо докладніше їх відмінності.

Габарити:

  • Стандартні стелажі висотою 180 см на 4-5 полиць.
  • Міні-стелажі для барів заввишки 85 см або 110 див.
  • Складські посилені конструкції 2-2,2 метри у висоту.

Матеріал:

  • Найчастіше виготовляються з нержавіючої сталі марки 430.
  • Стелажі для холодильних і морозильних камер виробляються з 304 харчової нержавіючої сталі. Вона дорожча і більш стійка до вологи і корозії.

Конструкція:

  • Каркас виготовляється з нержавіючої труби 3х3 см завтовшки 1,5 мм.
  • Полиця з нержавіючої сталі товщиною 0,8 див.
  • Знизу полиці посилюються п-образним профілем. Стандартна модель витримує 50-80 кг. При посиленні під полицею подвійний трубою конструкція може витримати до 200 кг.

Варіанти виготовлення:

  • Зварні. Застосовуються практично у всіх приміщеннях: кухнях, миття, гарячих цеху.
  • Сітчасті збірні – як правило ставляться на склади.

Застосування і додаткове оснащення:

  • Стелажі з нержавійки для мийок необхідні для зберігання чистого і брудного посуду. Вони можуть комплектуватися додатковими полицями-сушками для склянок із каплесборниками і полицями для тарілок, які встановлюються ребром для стоку вологи.
  • У кухнях встановлюються стандартні конструкції з плоскими полицями.
  • Для зберігання на складах варто вибрати посилені моделі з гладкими полицями.

Вже визначилися з комплектацією? Тепер важливо правильно виконати виміри.

Як заміряти і замовити стелаж з нержавіючої сталі?

Для початку варто уважно оглянути місце, в яке планується встановити стелаж.

Кілька порад від Академії Кухні:

  • Врахуйте те, як стелаж буде заноситися в приміщення. Найчастіше конструкції виготовляються шириною 600 мм і висотою 1800-2200 мм. Такі габарити не дозволять, перевернути виріб і занести його в приміщення, як виробничий стіл. Тому важливо враховувати обсяг стелажа у всіх поворотах і дверях.
  • Проверьте, чтоб изделие плотно становилось к стене (ему не должны мешать батареи и трубы).
  • При необходимости поставить что-либо под нижнюю полку, ее можно поднять на 50 см (это также нужно указать в заказе).
  • Укажите желательный просвет между полками, отталкиваясь о того, что будет храниться (посуда, продукты, мешки, ящики, и т.д.).

  

Обговорите все детали с менеджером, и после утверждения проекта, в течение 5-7 рабочих дней мы изготовим стеллаж из нержавейки по подходящим вам параметрам.

В предыдущей статье вы найдете подробную инструкцию, как заказать ванну моечную из нержавейки.

Маєте питання – телефонуйте, проконсультуємо та допоможемо зробити правильним вибір!

Інші статті
  • Новинка! Електрична рибочистка KT-S в Академії кухні
    Новинка! Електрична рибочистка KT-S в Академії кухні
    Оригінальне рибне меню є однією з яскравих особливостей багатьох українських ресторанів і кафе. У ньому можна знайти рибу смажену, тушковану і печену, салати, перші страви, холодні закуски на будь-який смак, і звичайно ж, суші, роли, сашимі. Для полегшення підготовки основного інгредієнта будь-якому ресторану варто придбати електричну рибочистку.
    Повна версія статті
  • Новинка! Обладнання для трендових UFO-бургерів
    Новинка! Обладнання для трендових UFO-бургерів
    Фастфуд і вулична їжа – це часто про креатив та емоції. Саме тому UFO-бургери щойно з'явившись, підкорили публіку. Вони незвичайні, їх зручно їсти і звісно ж, їх хочеться фотографувати для соцмереж. Додайте в меню закладу цю страву, і від клієнтів не буде відбою. Готувати їх досить просто. Потрібні ті самі інгредієнти, що й для класичного гамбургера, і спеціальний електрогриль.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner