Кошик
79 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

"Дегидраторы" – технологічний підхід до корисного харчування

"Дегидраторы" – технологічний підхід до корисного харчування

Назва «дегидратор» утворене від двох слів «de» – відсутність «hydra» – вода. Вже сама назва говорить про принцип роботи пристрою, який полягає у позбавлення продукту від вологи. Купити дегидратор можна для «зневоднення» овочів та фруктів, приготування корисних снеків з тривалим терміном придатності або апетитних м'ясних і рибних закусок до пива.

Принцип роботи дегідратору

Мета «позбавити продукт від зайвої вологи» може досягатися різними способами. В залежності від використовуваної технології, розрізняють 3 типи дегидраторов:

  • Нагрівання за допомогою Тенів. Найпростіші моделі висушують продукт з допомогою тепла від нагрівальних елементів. Такі пристрої прості в управлінні, не займають багато місця, мають невисоку ціну і підходять для дому.
  • Нагрів + Конвекція. Ідеальне сполучення, завдяки якому гаряче повітря рівномірно проходить через викладені на решітки овочі і фрукти. Якщо вентилятор встановлений на задній стінці камери, то повітря проходить горизонтальною. Нижнє розташування вентилятора створює вертикальні потоки повітря.
  • Інфрачервоне випромінювання. Самий сучасний, наближений до природних умов і безпечний метод дегідратації. Інфрачервоні лампи не тільки рівномірно висушують продукт, але і знезаражують його, а також зберігають максимум смаку і корисних речовин.

5 причин купити дегидратор

Це обладнання знайшло своїх шанувальників і в комерційній і в побутовій сфері. Воно доступне за ціною, і володіє рядом переваг:

  1. Підходить для виробництва сушених овочів та фруктів, приготування домашньої пастили і вітамінних заготовок на зиму, використання у закладах громадського харчування для створення авторських закусок з м'яса, риби, морепродуктів.
  2. Не займає багато місця, при цьому має досить місткий камеру.
  3. Просто управляється. Контроль температури, часу сушіння, потужності повітря дозволяють створювати оптимальний за смаком і користю продукт.
  4. Воспроизводит естественные процессы. Многие любят высушенные на солнце фрукты, но дегидратор позволяет оптимизировать этот процесс: сделать его быстрее и безопаснее (избежать попадания на продукт пыли и насекомых).
  5. Простое управление и невысокая потребляемая мощность (в пределах 1 кВт) позволяют купить дегидратор для общепита, дома или дачи.

Какой купить дегидратор?

Среди представленных на рынке Украины моделей мы рекомендуем обратить внимание на бюджетные варианты. Ведь даже дегидратор с высокой ценой будет обладать теми же функциями, что и дешевые модели.

Академия Кухни предлагает: 

Модель Фото Виробник Потужність, кВт Місткість Робоча температура, °C Додаткова інформація
Дегидратор Hurakan HKN-DHD10 Китай 1 10 рівнів 396x396 мм 30-70

Таймер на 15 годин. Рівень шуму 42dB.

Дегидратор Hurakan HKN-DHD6 Китай 0,36 6 решіток 285x200 мм 30-80 Таймер на 24 години. Рівень шуму 45dB.
Дегидратор Hendi 229019 Голландія 0,7 9 рівнів 330х305 мм 35-70 Вміщує до 0,5 кг продукту на рівень, оснащений лоток для збору крихт.
Дегидратор EWT Inox FK 02 Китай 1 10 секцій 30-75 Максимальне навантаження на секцію становить 500 гр, оснащений таймером на 12 годин. Механічне управління.

Хочете купити дегидратор або дізнатися більше про обладнання? Звертайтеся до менеджерів Академії Кухні!

Інші статті
  • Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Щоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.
    Повна версія статті
  • Як підготувати дека до випічки
    Як підготувати дека до випічки
    Якість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner