Холодильні та морозильні шафи FAGOR – якість і ще 11 «За» на користь покупки
Поняття «Професійний холод» об'єднує не просто холодильні та морозильні шафи різного обсягу і комплектації, це також апарати шокової заморозки та камери-кімнати низько - і среднетемпературного формату, холодильні та морозильні столи, низькотемпературні ларі. З усього асортименту холоду найбільш популярними є шафи і столи. І у виконанні іспанської фабрики FAGOR це обладнання відрізняється відмінними естетичними та експлуатаційними властивостями. Але все більше ресторанів в Україні воліють цей іспанський бренд завдяки технічним характеристикам.
Холодильні та морозильні шафи FAGOR: коротко про головне
- Виробник не економить на матеріалі, і виготовляє корпус, внутрішню обробку і задні панелі обладнання з аустенітної нержавіючої сталі.
- Комфорт для зберігаються продуктів за рахунок надійної системи охолодження з примусовою циркуляцією повітря та наявності вбудованого зливу, який подбає про позбавлення камери від талої води.
- Сучасне управління температурою та її моніторингу за допомогою цифрового дисплея.
- Розумна і корисна функція контролю чистоти конденсатора, яка блокує компресор в разі його забруднення.
- Залишили дверцята холодильника прочиненими? Шафа сам її закриє (автозакриття працює у випадку відкритої двері менш ніж на 90 градусів). А от якщо ви відкрили двері широко (більш ніж на 135 градусів), то спрацює блокування. Також ніхто не відміняв звуковий сигнал, який дозволяє не забути про незакриті дверцятах.
- Холодильні шафи FAGOR нескладно мити, полички легко знімаються, полегшує чистку вбудоване дно і закруглені внутрішні стінки.
- Висота обладнання регулюється за рахунок зміни висоти ніжок, які виконані з нержавіючої сталі.
- Відповідність система HACCP гарантує безпеку зберігання продуктів.
- Відмінна видимість кожного куточка і продукту за рахунок світлодіодного підсвічування.
- Якісні матеріали елементів: ізоляція інжектованих поліуретану товщиною 80 мм і щільністю 40 кг/м3, випарник з міді з алюмінієвим ребрами.
- Виробник піклується про довкілля і виготовляє обладнання з скороченим споживанням енергії.
Фабрика FAGOR приймає замовлення на додаткові опції:
- Набір коліщаток.
- Можливість перевішування дверцят.
- Педаль для зручного відкриття дверцят.
- У виконання для тропічного клімату.
Купити холодильні та морозильні шафи FAGOR і не тільки
Асортимент, що випускається іспанцями холоду самий широкий. Для будь-якої задачі і будь-якого продукту можна купити шафа або стіл Fagor, і отримати якісне обладнання, яке прослужить на вашій професійній кухні не один десяток років при належному догляді.
Шафи холодильні та морозильні FAGOR можуть бути:
- для заморожених продуктів,
- шафи-вітрини зі склом,
- холодильні для зберігання риби,
- об'єднані для охолодження і зберігання заморожених продуктів,
- холодильні з відділенням для замороженої продукції,
- кондитерські,
- з двома температурними режимами.
FAGOR також випускає широкий асортимент холодильних і морозильних столів для будь-якого закладу:
- пристінні,
- пристінні для заморожених продуктів;
- пристінні з попередньою установкою;
- пристінні для зберігання заморожених продуктів з попередньою установкою;
- оснащені додатковими ящиками, скляними дверцятами, мийкою;
- острівні моделі для розміщення у центрі приміщення;
- кондитерські;
- столи з гранітною стільницею (для піци);
- саладетты для складання бутербродів, салатів.
Всі столи FAGOR випускаються в двох типорозмірах по глибині - 600 і 700 мм.
І ні в якому разі з обладнанням FAGOR персонал не скаже, що порізав руки об гострі краї, всі шви і краю обробки гладкі криві.
Це обладнання коштує того, щоб ваша репутація не псувалася разом з продуктами!
- Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайдЩоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.Повна версія статті
- Як підготувати дека до випічкиЯкість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.Повна версія статті