Як вибрати листи і гастроємкості?

Така ж ситуація з гастроемкостями. Що ж вибрати серед наявного розмаїття?
Як вибрати хороший деко? Підказки в таблиці
Академія Кухні займається продажем дек під різні моделі конвекційних печей. І для того щоб вам було легше зробити вибір, ми зробили невелику шпаргалку.
| Багетні | Перфоровані | Гладкі | |
| Листи алюмінієві Італія |
Легкі і міцні. Високої якості, з яким приємно працювати. Ціна вище українських.
|
Мають невелику вагу, хорошу теплопровідність. Перфорація ідеальна для випічки листкових виробів, так як гаряче повітря, проходячи через перфорацію, добре розкриває шари. Ціна на 30% вище гладких
|
Легкі, мають високу теплопровідність, штамповані, а значить, менш схильні до деформації. Ціна на 30% вище українських аналогів.
|
| Листи алюмінієві Україна |
Трохи тонше італійського варіанту. Має не закруглені борти, а распопложенные під прямим кутом. Виготовляються всього за тиждень.
|
Тонше, ніж італійський, має зварні борту з кутами під 90 градусів – зручний варіант для заливки тесту для коржів. Хороша теплопровідність. Виготовляється за тиждень. Ціна нижче Італії.
|
|
| Листи з чорного металу Україна |
Бувають на 4 і 5 хвиль, на 3 хвилі для батонів. Нижче теплопровідність. Низька вартість. На 60% дешевше італійського алюмінієвого. Досить важкі. Термін виготовлення 2 тижні.
|
Виготовляється зі сталі 0,8 мм; 1мм або 2мм. При розмірах 600х400 використовується метал 0,8. Якщо площа більша, метал використовується товщі. Можуть бути з загинами з 2х сторін по 2 см (+/-) або з 4х сторін (з загинами від 1 см до 4 см). Лист з загинами з 4 сторін має ребро жорсткості. Низька теплопровідність, високу вагу, можуть залишатися сліди іржі на продукті, але низька ціна.
|
Ще один варіант – оцинковані китайські листи.
- Дешевше на 20 % Італії
- Нижче теплопровідність
- Важче італійських, але легше чорного металу
Купити дека для пекарні варто в такому комплекті:
- 70% гладких,
- 20% перфорованих,
- 10% багетних.
Що потрібно знати про гастроємкості?
Гастроємкості виробляються з нержавіючої сталі, що використовуються в пароконвектоматах.
Стандартна гастроємність GN1/1 має габарити 530х325 мм
На основі стандарту формуються інші формати: GN 1/2, GN 1/3, GN 1/4, GN 1/6, GN 1/9, GN 2/1, GN 2/3.
Глибина може складати см: 2; 4; 6,5; 10; 15; 20.
Глибина гастроємкості вказується в моделі відразу після формату.
Наприклад, GN 1/3-10 означає, що має розміри 176х325 мм і глибину 10 див.

Гастроємкості використовуються для:
- Готування (випікання, смаження, тушкування) в пароконвектоматі.
- Зберігання продукції в холодильники. Досить зручно і компактно за рахунок того, що можна поставити їх один на одного. Цьому випадку варто купити кришки відповідних розмірів.
Бажаємо вам простого вибору та успішного готування!
Як правильно укомплектувати місце продажу рибиНа свіжу рибу завжди є попит. Це саме той товар, який покупці вибирають буквально за запахом і чистотою точки продажу. Любителі суші, прихильники правильного харчування і просто шанувальники традиційних рибних страв знають, як правильно вибрати рибу. А ми знаємо, як її правильно продати. Якщо ви хочете укомплектувати невеликий рибний магазин або відділ у супермаркеті, Академія Кухні має вигідне рішення.Повна версія статті
Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезонуЛіто – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.Повна версія статті






