Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (66) 398-63-53
+380 (50) 713-06-58
+380 (97) 409-81-36

Як вибрати листи і гастроємкості?

Як вибрати листи і гастроємкості?

Така ж ситуація з гастроемкостями. Що ж вибрати серед наявного розмаїття?

Як вибрати хороший деко? Підказки в таблиці

Академія Кухні займається продажем дек під різні моделі конвекційних печей. І для того щоб вам було легше зробити вибір, ми зробили невелику шпаргалку.

  Багетні Перфоровані Гладкі
Листи алюмінієві Італія

Легкі і міцні. Високої якості, з яким приємно працювати. Ціна вище українських.

 

Мають невелику вагу, хорошу теплопровідність. Перфорація ідеальна для випічки листкових виробів, так як гаряче повітря, проходячи через перфорацію, добре розкриває шари. Ціна на 30% вище гладких

 

Легкі, мають високу теплопровідність, штамповані, а значить, менш схильні до деформації. Ціна на 30% вище українських аналогів.

Листи алюмінієві Україна  

Трохи тонше італійського варіанту. Має не закруглені борти, а распопложенные під прямим кутом. Виготовляються всього за тиждень.

 

Тонше, ніж італійський, має зварні борту з кутами під 90 градусів – зручний варіант для заливки тесту для коржів. Хороша теплопровідність. Виготовляється за тиждень. Ціна нижче Італії.

Листи з чорного металу Україна

Бувають на 4 і 5 хвиль, на 3 хвилі для батонів. Нижче теплопровідність. Низька вартість. На 60% дешевше італійського алюмінієвого. Досить важкі. Термін виготовлення 2 тижні.

 

 

Виготовляється зі сталі 0,8 мм; 1мм або 2мм. При розмірах 600х400 використовується метал 0,8. Якщо площа більша, метал використовується товщі.

Можуть бути з загинами з 2х сторін по 2 см (+/-) або з 4х сторін (з загинами від 1 см до 4 см). Лист з загинами з 4 сторін має ребро жорсткості.

Низька теплопровідність, високу вагу, можуть залишатися сліди іржі на продукті, але низька ціна.

Ще один варіант – оцинковані китайські листи.

  • Дешевше на 20 % Італії
  • Нижче теплопровідність
  • Важче італійських, але легше чорного металу

Купити дека для пекарні варто в такому комплекті:

  • 70% гладких,
  • 20% перфорованих,
  • 10% багетних.

Що потрібно знати про гастроємкості?

Гастроємкості виробляються з нержавіючої сталі, що використовуються в пароконвектоматах.

Стандартна гастроємність GN1/1 має габарити 530х325 мм

На основі стандарту формуються інші формати: GN 1/2, GN 1/3, GN 1/4, GN 1/6, GN 1/9, GN 2/1, GN 2/3.

Глибина може складати см: 2; 4; 6,5; 10; 15; 20.

Глибина гастроємкості вказується в моделі відразу після формату.

Наприклад, GN 1/3-10 означає, що має розміри 176х325 мм і глибину 10 див.

Гастроємкості використовуються для:

  • Готування (випікання, смаження, тушкування) в пароконвектоматі.
  • Зберігання продукції в холодильники. Досить зручно і компактно за рахунок того, що можна поставити їх один на одного. Цьому випадку варто купити кришки відповідних розмірів.

Бажаємо вам простого вибору та успішного готування!

Інші статті
  • Як правильно укомплектувати місце продажу риби
    Як правильно укомплектувати місце продажу риби
    На свіжу рибу завжди є попит. Це саме той товар, який покупці вибирають буквально за запахом і чистотою точки продажу. Любителі суші, прихильники правильного харчування і просто шанувальники традиційних рибних страв знають, як правильно вибрати рибу. А ми знаємо, як її правильно продати. Якщо ви хочете укомплектувати невеликий рибний магазин або відділ у супермаркеті, Академія Кухні має вигідне рішення.
    Повна версія статті
  • Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Літо – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.
    Повна версія статті