Кошик
79 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Індукційні плити в Академії Кухні. Для тих, хто цінує свою роботу

Індукційні плити в Академії Кухні. Для тих, хто цінує свою роботу

Індукційні плити в Україні – обладнання, якому довіряють

Індукційні плити в Академії КухніПрофесійна кухня відрізняється від побутової не тільки ціною обладнання і його продуктивністю. Найголовніше – це можливість оптимізувати роботу персоналу – зробити її швидше, продуктивніше і простіше. Сучасні індукційні плити купити корисно як для невеликого кафе, так і для кухні великого підприємства. Їх асортимент охоплює настільні і підлогові моделі з кількістю конфорок від 1 до 6. Для компактних плит досить підключення 220В, для двухконфорочных і великих моделей знадобиться підведення 380В.

Принцип роботи пристрою досить простий. Мідна котушка, яка знаходиться всередині корпусу, пропускає електричний струм, який потім перетворюється в електромагнітне поле. Далі створюється індукційний струм, що впливає безпосередньо на дно каструлі або сковороди, при цьому, не нагріваючи поверхню обладнання.

5 плюсів, якими володіють тільки індукційні плити

  1. Безпека. Що буде, якщо забути про включеної конфорки електричної плити? Індукційні плити в Академії КухніПідгоріла їжа, зіпсована посуд, опіки і навіть пожежі не виключені. Але ці проблеми невідомі власникам індукції.
  2. Економія. Ніяких зайвих витрат електроенергії, яка дорожчає з кожним днем. Все тепло йде на приготування їжі, а не нагрів поверхні та навколишнього простору.
  3. Чистота. Якою б акуратний був кухар, від плям їжі на обладнанні не застрахований ніхто. Завдяки тому, що робоча поверхня завжди буде холодною, будь-які плями легко видалятись.
  4. Простота. Навчитися роботі на індукції зможе кожен в лічені хвилини. Просто увімкніть пристрій і використовувати терморегулятори для управління конфорками. Зіпсувати страву на індукції практично неможливо.
  5. Оперативність. Нагрів води і продукту в ємності відбувається набагато швидше, ніж на газових чи електричних пристроях. Витрачайте менше часу на очікування, підвищуйте продуктивність.

Є слабкі сторони? Що потрібно знати, перед тим як купити індукційну плиту

Індукційні плити в Академії КухніЄдина проблема індукції, з якою може зіткнутися користувач – це її перегрів. Її причиною може стати недостатня циркуляція повітря всередині корпусу. Поки електронні елементи обладнання піддаються серйозному навантаженні, два фронтальний вентилятора захоплюють повітря, а два вентилятора з тильного боку – його випускають.

Для того щоб уникнути перегрівань обладнання і отримувати всі плюси індукційної плити, досить слідувати 3-м правилами.

Рішення від Академії Кухні:

  • При установке устройства, избегайте его расположения возле холодильного оборудование (рядом с холодильным шкафом или столом) Оно обычно является источником дополнительного тепла.
  • Оставьте зазор для захвата воздуха и стабильной работы вентиляторов.
  • Выбирайте новые индукционные плиты с отверстиями для циркуляции воздуха.

  Индукционные плиты в Академии КухниИндукционные плиты в Академии Кухни

Збираючись індукційну плиту купити в Україні, зупиніться на моделях з новими корпусами. Спеціальні отвори з фронтальної і тильної сторони сприяють захопленню достатньої кількості і вільної циркуляції повітря, запобігає перегрів, збільшують термін служби обладнання.

Перед придбанням та монтажем, здзвонитеся з нашими менеджерами. Будьте успішні з Академією Кухні!

Інші статті
  • Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Щоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.
    Повна версія статті
  • Як підготувати дека до випічки
    Як підготувати дека до випічки
    Якість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner