Індукційні плити в Академії Кухні. Для тих, хто цінує свою роботу
Індукційні плити в Україні – обладнання, якому довіряють
Професійна кухня відрізняється від побутової не тільки ціною обладнання і його продуктивністю. Найголовніше – це можливість оптимізувати роботу персоналу – зробити її швидше, продуктивніше і простіше. Сучасні індукційні плити купити корисно як для невеликого кафе, так і для кухні великого підприємства. Їх асортимент охоплює настільні і підлогові моделі з кількістю конфорок від 1 до 6. Для компактних плит досить підключення 220В, для двухконфорочных і великих моделей знадобиться підведення 380В.
Принцип роботи пристрою досить простий. Мідна котушка, яка знаходиться всередині корпусу, пропускає електричний струм, який потім перетворюється в електромагнітне поле. Далі створюється індукційний струм, що впливає безпосередньо на дно каструлі або сковороди, при цьому, не нагріваючи поверхню обладнання.
5 плюсів, якими володіють тільки індукційні плити
- Безпека. Що буде, якщо забути про включеної конфорки електричної плити? Підгоріла їжа, зіпсована посуд, опіки і навіть пожежі не виключені. Але ці проблеми невідомі власникам індукції.
- Економія. Ніяких зайвих витрат електроенергії, яка дорожчає з кожним днем. Все тепло йде на приготування їжі, а не нагрів поверхні та навколишнього простору.
- Чистота. Якою б акуратний був кухар, від плям їжі на обладнанні не застрахований ніхто. Завдяки тому, що робоча поверхня завжди буде холодною, будь-які плями легко видалятись.
- Простота. Навчитися роботі на індукції зможе кожен в лічені хвилини. Просто увімкніть пристрій і використовувати терморегулятори для управління конфорками. Зіпсувати страву на індукції практично неможливо.
- Оперативність. Нагрів води і продукту в ємності відбувається набагато швидше, ніж на газових чи електричних пристроях. Витрачайте менше часу на очікування, підвищуйте продуктивність.
Є слабкі сторони? Що потрібно знати, перед тим як купити індукційну плиту
Єдина проблема індукції, з якою може зіткнутися користувач – це її перегрів. Її причиною може стати недостатня циркуляція повітря всередині корпусу. Поки електронні елементи обладнання піддаються серйозному навантаженні, два фронтальний вентилятора захоплюють повітря, а два вентилятора з тильного боку – його випускають.
Для того щоб уникнути перегрівань обладнання і отримувати всі плюси індукційної плити, досить слідувати 3-м правилами.
Рішення від Академії Кухні:
- При установке устройства, избегайте его расположения возле холодильного оборудование (рядом с холодильным шкафом или столом) Оно обычно является источником дополнительного тепла.
- Оставьте зазор для захвата воздуха и стабильной работы вентиляторов.
- Выбирайте новые индукционные плиты с отверстиями для циркуляции воздуха.
Збираючись індукційну плиту купити в Україні, зупиніться на моделях з новими корпусами. Спеціальні отвори з фронтальної і тильної сторони сприяють захопленню достатньої кількості і вільної циркуляції повітря, запобігає перегрів, збільшують термін служби обладнання.
Перед придбанням та монтажем, здзвонитеся з нашими менеджерами. Будьте успішні з Академією Кухні!
- Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайдЩоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.Повна версія статті
- Як підготувати дека до випічкиЯкість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.Повна версія статті