Кошик
80 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Станція бармена – зручність, функціональність та інші переваги обладнання

Станція бармена – зручність, функціональність та інші переваги обладнання

Порядок – запорука успіху, а порядок на робочому місці – гарантія успішної діяльності, що приносить прибуток. Правильна організація простору бару може помітно вплинути на швидкість приготування коктейлів і кількість гостей, а відповідно, і на прибуток закладу.

Станція бармена. Всі можливості обладнання

В залежності від потреб закладу, особливостей меню і вимог управителя можна підібрати оптимальну для вашого підприємства барну станцію.

Правильно укомплектований нейтральне обладнання може вирішити відразу кілька завдань:

  • Впорядкувати напої. Завдяки встановленим напрямних, можна розташувати необхідну кількість пляшок, які завжди будуть під рукою». Такі напрямні можуть бути як стаціонарними, так і мобільними.
  • Економити час. Наявність мийної ванни дозволяє мити посуд і використовуваний інвентар відразу, не відходячи від робочого місця. Правильне розташування технологічного обладнання (блендера, льдокрошителя, молочного міксера і пр) також дасть можливість не робити зайвих рухів і не відправляти замовлення на кухню.

Барна станція

  • Забезпечити прохолодне стан напоїв. Наявність айс-боксу просто необхідно не тільки для використання кубикового або краш льоду для коктейлів, а й для підтримування постійної прохолодною температури соків та інших інгредієнтів.
  • Підтримувати порядок. Станція бармена – це свого роду органайзер, головне завдання якого – забезпечити вільний доступ до використовуваних інгредієнтів, посуду та інвентарю. Саме тому при замовленні варто подумати про розмір робочої поверхні, наявність місця для соків, льоду, пляшок, тип мийки, додаткових полицях обладнання, гастроємності.
  • Підтримувати чистоту. Оснащення станції спіл-стопами (каплесбониками) допоможе уникнути зайвих патьоків на келихах і робочої поверхні. Зайві краплі після миття посуду або відтавання буде стікати в спеціальні отвори.

Станція бармена від Академії Кухні. Надійне обладнання від надійного виробника

Плануєте відкривати заклад громадського харчування чи вдосконалити існуюче? Звертайтеся в Академію Кухні. Крім великого вибору технологічного обладнання від європейських, китайських та вітчизняних виробників, ми пропонуємо якісні меблі з нержавіючої сталі, в тому числі і барні станції власного виробництва, які допоможуть зробити роботу персоналу швидше, якісніше і комфортніше.

Станція бармена

Щоб зробити замовлення або дізнатися більше про виробництві меблів з нержавіючої сталі, зверніться до наших менеджерів! Будуйте успішний бізнес разом з Академією Кухні!

Інші статті
  • Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Щоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.
    Повна версія статті
  • Як підготувати дека до випічки
    Як підготувати дека до випічки
    Якість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner