Кошик
80 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Как выбрать печь для профессиональной кухни?

Как выбрать печь для профессиональной кухни?

Итак, разберемся в ассортименте профессиональных печей на примере известно бренда Unox.

Конвекционная печь и пароконвектомат. Ключевые различия

Сперва оговорим, чем кондитерская печь с паром Unox отличается от пароконвектомата? Зачастую внешне они выглядят одинаково, но в работе это принципиально два разных вида оборудования.

Особенности печи кондитерской Unox:

  • Используется для изготовления сдобы, десертов, кондитерских полуфабрикатов которые нужно выпекать как с паром, так и без него
  • Пар можно добавлять только кратковременно на несколько секунд
  • Цель добавление пара - образование красивого глянца и толстой хрустящей корочки  на сдобных, хлебных  и слоеных изделиях

кондитерская печь с паром Unox

Основные функции: выпечка и доготовка.

Пример: Можно выпечь коржи для тортов, пироги, слойки, добавить глянца выпечки, доготовить полуфабрикаты.

Особенности пароконвектомата Unox:

  • Применяется для приготовления гастрономии
  • Работает, как и предыдущий тип, с помощью конвекции, но имеет функцию варки, т.е добавления пара в камеру можно осуществить на все время готовки блюда
  • Продукт можно сварить на 100%, а если нужно потом и добавить корочку запечь

Основные функции: выпечка, варка, доготовка.

Пример: в пароконвектомате можно отварить яйца, отварить все овощи (можно уже в нарезанном для салатов виде), приготовить каши, запеканки, вареники, все виды мяса и рыбы.

Хочете радувати гостей свого закладу правильно і смачно приготовленими стравами і різноманітністю меню? Звертайтеся в Академію Кухні. Для вас професійна допомога у виборі обладнання, комплексне оснащення кухні, технічна підтримка!

печі unox академія кухні

Інші статті
  • Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Щоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.
    Повна версія статті
  • Як підготувати дека до випічки
    Як підготувати дека до випічки
    Якість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner