Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Как выбрать печь для профессиональной кухни?

Как выбрать печь для профессиональной кухни?

Итак, разберемся в ассортименте профессиональных печей на примере известно бренда Unox.

Конвекционная печь и пароконвектомат. Ключевые различия

Сперва оговорим, чем кондитерская печь с паром Unox отличается от пароконвектомата? Зачастую внешне они выглядят одинаково, но в работе это принципиально два разных вида оборудования.

Особенности печи кондитерской Unox:

  • Используется для изготовления сдобы, десертов, кондитерских полуфабрикатов которые нужно выпекать как с паром, так и без него
  • Пар можно добавлять только кратковременно на несколько секунд
  • Цель добавление пара - образование красивого глянца и толстой хрустящей корочки  на сдобных, хлебных  и слоеных изделиях

кондитерская печь с паром Unox

Основные функции: выпечка и доготовка.

Пример: Можно выпечь коржи для тортов, пироги, слойки, добавить глянца выпечки, доготовить полуфабрикаты.

Особенности пароконвектомата Unox:

  • Применяется для приготовления гастрономии
  • Работает, как и предыдущий тип, с помощью конвекции, но имеет функцию варки, т.е добавления пара в камеру можно осуществить на все время готовки блюда
  • Продукт можно сварить на 100%, а если нужно потом и добавить корочку запечь

Основные функции: выпечка, варка, доготовка.

Пример: в пароконвектомате можно отварить яйца, отварить все овощи (можно уже в нарезанном для салатов виде), приготовить каши, запеканки, вареники, все виды мяса и рыбы.

Хочете радувати гостей свого закладу правильно і смачно приготовленими стравами і різноманітністю меню? Звертайтеся в Академію Кухні. Для вас професійна допомога у виборі обладнання, комплексне оснащення кухні, технічна підтримка!

печі unox академія кухні

Інші статті
  • Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Літо – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.
    Повна версія статті
  •  Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Вважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner