Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Жироулавливатель – необхідний елемент каналізації

Жироулавливатель – необхідний елемент каналізації

Жироулавливатель под мойку на кухнях кафе и ресторанов устанавливается для очистки сточной воды от жира и предотвращения неисправностей канализации. Сброс жира в канализацию ― это не просто вредно для стока, но и запрещено. Все предприятия общественного питания обязаны предотвратить загрязнение городской канализации и окружающей среды. Для этого предприятия пользуются услугами специальных служб, кторые периодически откачивают жировые отложения. Подобные услуги достаточно затратны. Но у владельцев кафе и ресторанов есть возможность сэкономить, при этом не нарушив обязательные требовнаия.

Жироулавливатель. Необходимость и преимущества

Даже небольшие кафе и рестораны ежедневно сливают в канализацию в десятки раз больше загрязненной воды, чем частные пользователи. Вместе с водой в слив попадает жир, растительное масло, гарь, остатки пищи.

Главная задача жироуловителя – сократить количество жировых загрязнений и избежать попадания твердых нерастворимых веществ в канализационные трубы. Жироулавливатель под мойку является первичной очистной единицей, благодаря которой более эффективно происходят дальнейшие биологические и химические очистные процессы.

Головні переваги цього нейтрального обладнання:

  • Підвищення ефективності подальшої очистки води,
  • Захист труб від забруднень,
  • Продовження терміну служби каналізації,
  • Економія на можливу чищення каналізації,
  • Запобігання засмічень і непередбачених зупинок роботи кухні.

Вигідна покупка жировловлювача

Компанія Академія Кухні пропонує вам купити жироулавливатель, виготовлений з нержавіючої сталі AISI 430. Він досить простий в установці і обслуговуванні. Періодично необхідно проводити видалення з його верхньої частини крупного сміття та жирових відкладень. На жироулавливатель під мийку ціна від 1800 грн. Ці витрати на порядок нижче тих, які можуть бути пов'язані з чищенням каналізації і простоєм роботи кухні.

Зробіть вигідне придбання вже сьогодні!

Інші статті
  • Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Літо – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.
    Повна версія статті
  •  Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Вважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner