Жироулавливатель – необхідний елемент каналізації

Жироулавливатель под мойку на кухнях кафе и ресторанов устанавливается для очистки сточной воды от жира и предотвращения неисправностей канализации. Сброс жира в канализацию ― это не просто вредно для стока, но и запрещено. Все предприятия общественного питания обязаны предотвратить загрязнение городской канализации и окружающей среды. Для этого предприятия пользуются услугами специальных служб, кторые периодически откачивают жировые отложения. Подобные услуги достаточно затратны. Но у владельцев кафе и ресторанов есть возможность сэкономить, при этом не нарушив обязательные требовнаия.
Жироулавливатель. Необходимость и преимущества
Даже небольшие кафе и рестораны ежедневно сливают в канализацию в десятки раз больше загрязненной воды, чем частные пользователи. Вместе с водой в слив попадает жир, растительное масло, гарь, остатки пищи.
Главная задача жироуловителя – сократить количество жировых загрязнений и избежать попадания твердых нерастворимых веществ в канализационные трубы. Жироулавливатель под мойку является первичной очистной единицей, благодаря которой более эффективно происходят дальнейшие биологические и химические очистные процессы.
Головні переваги цього нейтрального обладнання:
- Підвищення ефективності подальшої очистки води,
- Захист труб від забруднень,
- Продовження терміну служби каналізації,
- Економія на можливу чищення каналізації,
- Запобігання засмічень і непередбачених зупинок роботи кухні.
Вигідна покупка жировловлювача
Компанія Академія Кухні пропонує вам купити жироулавливатель, виготовлений з нержавіючої сталі AISI 430. Він досить простий в установці і обслуговуванні. Періодично необхідно проводити видалення з його верхньої частини крупного сміття та жирових відкладень. На жироулавливатель під мийку ціна від 1800 грн. Ці витрати на порядок нижче тих, які можуть бути пов'язані з чищенням каналізації і простоєм роботи кухні.
Зробіть вигідне придбання вже сьогодні!
- Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезонуЛіто – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.Повна версія статті
- Тісторозкаточні машини виробництва КитайВважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.Повна версія статті