Правильний догляд за меблями з нержавіючої сталі

На чистій кухні завжди приємно працювати. Дотримуватися порядок не так вже складно, якщо слідувати простим правилам.
Чим мити нержавійку?
Нейтральное оборудование, изготовленное из нержавеющей стали, имеет чувствительную к повреждениям поверхность. Его категорически запрещается мыть обычными кислотными и щелочными моющими средствами. Использование неподходящих жидкостей может привести к потекам, остающимся жирным пятнам, испорченному внешнему виду поверхностей.
Моющее для нержавейки. 4 «ЗА» в пользу профессиональных средств
- Быстро. Не нужно проходиться по одной и той же поверхности несколько раз. Все что нужно – это следовать указанной на упаковке инструкции. Столешницы, мойки, полки будут сиять чистотой нового оборудования.
- Безпечно. Професійні засоби мають підвищені вимоги безпеки. Це пов'язано з тим, що вони виготовляються з розрахунком на щоденне використання і постійний контакт з харчовими поверхнями.
- Якісно. Результат використання професійної хімії – це рівний тон поверхні, відповідність нормам і відсутність різких запахів побутових засобів.
- Экономно. Вы можете подумать, что стоимость профессионального средства достаточно высока. НО, заказывая профессиональную химию, вы получаете тройную экономию. Во-первых, цена профессионального моющего средства сегодня не на много выше стоимости бытового аналога. Во-вторых, концентрат позволяет сократить расход. А в-третьих, заказать и доставить большой объем средства выгоднее, чем несколько раз в месяц закупать небольшие емкости бытовых средств.
3 помощника на вашей кухне
Академия Кухни рекомендует использовать следующую продукцию:
- Очищуючий крем для нержавіючої сталі, який легко видаляє забруднення, не пошкоджуючи поверхню.
- Рідкий засіб з розпилювачем для полірування нержавіючої сталі.
- Жирорастворяющее засіб для поверхонь печей, духовок та грилів.
Працювати в чистоті і комфорті – запорука гарної продуктивності та відмінних результатів! З питань придбання обладнання та витратних матеріалів звертайтеся в Академію Кухні.

Інші статті
Як правильно укомплектувати місце продажу рибиНа свіжу рибу завжди є попит. Це саме той товар, який покупці вибирають буквально за запахом і чистотою точки продажу. Любителі суші, прихильники правильного харчування і просто шанувальники традиційних рибних страв знають, як правильно вибрати рибу. А ми знаємо, як її правильно продати. Якщо ви хочете укомплектувати невеликий рибний магазин або відділ у супермаркеті, Академія Кухні має вигідне рішення.Повна версія статті
Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезонуЛіто – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.Повна версія статті
