Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (66) 398-63-53
+380 (50) 713-06-58
+380 (97) 409-81-36

Правильний догляд за меблями з нержавіючої сталі

Правильний догляд за меблями з нержавіючої сталі

На чистій кухні завжди приємно працювати. Дотримуватися порядок не так вже складно, якщо слідувати простим правилам.

Чим мити нержавійку?

Нейтральное оборудование, изготовленное из нержавеющей стали, имеет чувствительную к повреждениям поверхность. Его категорически запрещается мыть обычными кислотными и щелочными моющими средствами. Использование неподходящих жидкостей может привести к потекам, остающимся жирным пятнам, испорченному внешнему виду поверхностей. 

Моющее для нержавейки. 4 «ЗА» в пользу профессиональных средств

  1. Быстро. Не нужно проходиться по одной и той же поверхности несколько раз. Все что нужно – это следовать указанной на упаковке инструкции. Столешницы, мойки, полки будут сиять чистотой нового оборудования.
  2. Безпечно. Професійні засоби мають підвищені вимоги безпеки. Це пов'язано з тим, що вони виготовляються з розрахунком на щоденне використання і постійний контакт з харчовими поверхнями.
  3. Якісно. Результат використання професійної хімії – це рівний тон поверхні, відповідність нормам і відсутність різких запахів побутових засобів.
  4. Экономно. Вы можете подумать, что стоимость профессионального средства достаточно высока. НО, заказывая профессиональную химию, вы получаете тройную экономию. Во-первых, цена профессионального моющего средства сегодня не на много выше стоимости бытового аналога. Во-вторых, концентрат позволяет сократить расход. А в-третьих, заказать и доставить  большой объем средства выгоднее, чем несколько раз в месяц закупать небольшие емкости бытовых средств.

3 помощника на вашей кухне

Академия Кухни рекомендует использовать следующую продукцию:

  1. Очищуючий крем для нержавіючої сталі, який легко видаляє забруднення, не пошкоджуючи поверхню.
  2. Рідкий засіб з розпилювачем для полірування нержавіючої сталі.
  3. Жирорастворяющее засіб для поверхонь печей, духовок та грилів.

Працювати в чистоті і комфорті – запорука гарної продуктивності та відмінних результатів! З питань придбання обладнання та витратних матеріалів звертайтеся в Академію Кухні.

Інші статті
  • Як правильно укомплектувати місце продажу риби
    Як правильно укомплектувати місце продажу риби
    На свіжу рибу завжди є попит. Це саме той товар, який покупці вибирають буквально за запахом і чистотою точки продажу. Любителі суші, прихильники правильного харчування і просто шанувальники традиційних рибних страв знають, як правильно вибрати рибу. А ми знаємо, як її правильно продати. Якщо ви хочете укомплектувати невеликий рибний магазин або відділ у супермаркеті, Академія Кухні має вигідне рішення.
    Повна версія статті
  • Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Літо – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.
    Повна версія статті