Тістодільники
Тістодільники – must-have у пекарні та кондитерської
Тістодільники використовуються в пекарнях, супермаркетах і кондитерських производтсвах для швидкого і акуратного поділу тіста на рівні частини. Апарати знайшли застосування на великих промислових підприємствах і в невеликих закладах.
Експлуатація устаткування дозволяє заощадити час, мінімізувати ручну працю і отримати задані порції сировини для випічки. У підсумку вони мають однакову масу і габарити, відповідають стандартам, чого важко досягти з звичайним інвентарем.
Характеристики професійного тестоделителя
Принцип класифікації обладнання ґрунтується на функціях, які воно виконує. Апарат буває:
- дільником;
- дільником з округлителем;
- розподільно-укладальної машиною.
найпростіше пристрій виконує одну головну функцію – ділить тісто на однакові сегменти. Тістоокруглювач додатково формує заготовки. Спеціальні апарати також можуть укладати заготовки.
На чому засновувати вибір?
Які параметри слід враховувати при виборі моделі округлителя для того чи іншого закладу?
- продуктивність;
- потужність;
- величина;
- маса заготовок;
- похибки.
Купуючи обладнання в «Академії кухні» у Харкові Орієнтуватися потрібно на обсяги виробництва. Для невеликої пекарні досить середніх показників. Мінімальний вага заготовки може дорівнювати кільком грамам, у великих агрегатах це значення вимірюється в кілограмах. Чим важче тісто, тим більша похибка припустима при роботі з ним.
Если требуется устройство, способное справляться с заготовками за минимальное количество времени, делайте упор на производительность при покупке. При этом мощность может оставаться средней – скорость от этого не упадет, а на электроэнергии удастся сэкономить.
Купить тестоделитель можно в интернет-магазине «Академия кухни». Доставка производится в любой регион Украины. Чтобы оформить заказ, свяжитесь с менеджерами компании через интернет или по телефону.