Куттери, Бликсери
Куттер і бликсер – помічники сучасних кухарів
Електромеханічні професійні куттери за принципом роботи схожі з блендерами. Принципова відмінність між ними полягає в розташуванні і конструкції ножів. Так, фарш більш якісно приготувати можна саме в куттері.
Бликсери являють собою подрібнювачі нового покоління для ресторанів, барів та інших закладів громадського харчування. З їх участю виходять смачні супи-пюре, смузі, муси, соуси, паштети. Практично миттєво апарат надає сирим і термічно оброблених продуктів консистенцію пюре з повітряної структурою.
- HKN-CL9
- HKN-CL8M
- BC/3N
- R2 (220)
- R3 (220)
- C4
- C4VV
- C6 VV
- APACH ACT4
- APACH ACT6
- APACH ACT9
- Blixer 3Новинка
- Blixer 2Топ продаж
- Blixer 4Новинка
- HKN-CL8M
- Blixer 5 PlusНовинка
- Blixer 6VVAНовинка
- CL3 (220)
- CL5 (220)
- CL8 (220)
- CL/8V2
- CL/5V2
- BC/5N
- BC/8N
Куттер і бликсер Robot Coupe – синтез прогресу і здоров'я
Французький бренд випускає електромеханічне обладнання для вирішення основних завдань на професійній кухні. Бликсер, який об'єднав функції блендера і міксера, був розроблений на початку 90-х років. Вийшов оригінальний агрегат для приготування легкої і корисної їжі. Досить популярний в Європі на сьогоднішній день, в наших країнах він тільки починає набирати популярність. У Харкові апарат можна придбати в інтернет-магазині «Академія кухні».
Бликсер дозволяє ефективно працювати з продуктами різної консистенції, його чашу можна заповнити на дві третини. Кромка ножа складається з дрібних зубців для тонкого подрібнення. Мінімальна швидкість пристроїв – 3000 оборотів в секунду, що дозволяє оптимізувати процес готування.
Куттери бувають вакуумними і з охолодженням. Перші застосовуються при виробництві ковбас, майонезу і т. д. Другі допомагають отримати фарш необхідної твердості, зберігає привабливий вигляд протягом тривалого часу.
Надійна техніка для переробки м'яса
У чому переваги куттери для м'яса перед традиційними м'ясорубками?
- Швидкість приготування – довше чотирьох хвилин.
- Рівномірне перемішування одночасно кількох видів м'яса.
- Можливість обробки свіжого та замороженого м'яса.
- Приготування складних м'ясних страв з різним ступенем подрібнення.
- Збереження поживних речовин продукту.
Купити куттер і бликсер за демократичними цінами можна у компанії «Академія кухні». Товар оперативно доставляється у будь-яку область України.