Підтоварники
Підтоварники – нейтральне устаткування для вашої кухні та складу
Згідно санітарним нормам зберігати продукти на підлозі заборонено – це негігієнічно, незручно, ненадійно. Підтоварник, зроблений з високоякісної нержавіючої сталі, ідеально підходить для зберігання товарів в упаковці на професійній кухні.
Представлене компанією «Академія Кухні» нейтральне обладнання для закладів громадського харчування поєднує в собі надійність і якість. Всі елементи виготовлені з безпечної та надійної нержавіючої сталі.
Підтоварники: головні переваги
Призначене дане обладнання для виробничих цехів, також можна застосовувати і на продуктових складах, в магазинах.
У процесі зберігання продукції і транспортування товарів від виробників до споживачів підтоварники оберігають знаходиться на ньому продукцію від втрати споживчих властивостей, зберігають її в «первозданному» якості і кількості.
Що ще потрібно знати про підтоварники перед тим, як купити:
- Могут служить подставкой под котлы с первыми блюдами.
- Обладают высокой устойчивостью к повреждениям, механической прочностью и простотой очистки. Это делает изделия идеальным предметом для пищевой промышленности.
- Оснащены регулируемыми опорами для компенсации неровностей пола.
- В зависимости от размеров и толщины материалов, входящих в конструкцию, могут выдерживать вес от 100 килограммов и выше.
Підтоварники від «Академії Кухні» в місті Харків прослужать тривалий період, оскільки виготовляються з якісних матеріалів.