Шприци, наповнювачі ковбас
Спростіть процес виготовлення м'ясної продукції з допомогою ковбасного шприца
Гастрономічні ковбасні шприци використовують на м'ясопереробних підприємствах і закладах громадського харчування для набивання фаршем спеціально підготовлених оболонок. Такі апарати оснащені спеціальним масляним баком, мають міцний корпус, зручну конструкцію і відмінно регульовану швидкість механізмів. Багато підприємств харчової промисловості не обходяться без того, щоб купити шприц для набивання ковбас – це незамінне обладнання, що скорочує трудовитрати, що автоматизує роботу і збільшує продуктивність.
- HKN-ISH5P black
- HKN-ISV5P black
- HKN-ISV7P black
- FROSTY SV-5
- FROSTY SH-5
- FROSTY SH-7
- SV-10Уточнюйте
- SV-15Уточнюйте
- 282090
- Apach ASF5
- Apach ASF8
- Apach ASF3
- HKN-ISV15Шприц ковбасний HURAKAN на 15 л HKN-ISV15 (фабричний Китай)12 195 ₴Немає в наявності+380 (50) 713-06-58
- +380 (50) 734-83-41
- 282137Шприц ковбасний Hendi Kitchen Line 36 840 ₴Немає в наявності+380 (50) 713-06-58
- +380 (50) 734-83-41
- 282144Шприц ковбасний Hendi Kitchen Line 58 100 ₴Немає в наявності+380 (50) 713-06-58
- +380 (50) 734-83-41
- FROSTY IO-10P
- FROSTY IO-12P
- Apach ASF14
Види шприців для ковбаси
В залежності від способу встановлення та роботи відрізняють вертикальні і горизонтальні шприци для ковбаси.
Серед переваг вертикальних шприців виділяють:
- Наповнення ковбасної оболонки фаршем без «переминания»;
- Можливість роботи з будь-яким видом м'ясної продукції;
- Повна відсутність шуму при роботі;
- Немає ривків в процесі заповнення оболонки;
- Завдяки невеликій вазі легко встановлюється, переноситься, прибирається.
Горизонтальні прилади по функціональним особливостям мало чим відрізняються, але вони не всі зручні у використанні.
Найбільшим попитом користуються ковбасні шприци італійського виробника FROSTY, які мають наступні переваги:
- Відрізняються високою продуктивністю і точним дозуванням.
- Зберігають структуру фаршу.
- Можуть працювати, формуючи затискачі на оболонці, і безперервно подаючи фарш.
Для подрібнення м'яса рекомендуємо використовувати якісні м'ясорубки та куттери.
Де в Харкові купити шприц для ковбаси?
В Академії Кухні є повний асортимент професійного кухонного обладнання, серед якого знайдуться різноманітні моделі ручних ковбасних шприців від італійського виробника FROSTY з варіантами вертикального і горизонтального розташування. Поэтому в Харькове купить колбасный шприц лучшего качества возможно у нас, получая в комплектации 4 нержавеющие насадки (от 15/16, 22, 32, 38 мм), оснащение регулятором скорости и возможность работать с объемами от 5 до 12 л.