Кошик
77 відгуків
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Овочерізки

Прискорте процес готування за допомогою професійної овочерізки

Овочерізка – незамінний апарат на професійній кухні. Кожному кухарю перед обробкою продукту (його смаження, варіння, запікання) необхідно його належним чином порізати. Так як девіз промислових харчових закладів «Час – гроші», дуже важливо робити всю роботу як можна швидше. Це гарантія якісно і швидко приготовленої страви, а також задоволеність клієнтів.

Переваги професійної електричної овочерізки

На будь-якій кухні ресторану, кафе і їдальні зараз не обійтися без такого приладу для нарізки овочів. Тому тим, хто ще не встиг придбати обов'язково варто купити професійну овочерізку для економії часу персоналу і збільшення продуктивності закладу. Відрізняють механічні і електричні професійні овочерізки, останні більш зручні та складаються з:

  • завантажувального відсіку,
  • підставки,
  • рами,
  • ріжучих насадок,
  • місткою чаші,
  • привода.

В залежності від бажаної насадки або диска буде відрізнятися форма готового продукту (скибочки, пюре, соломка, кубики, шайби тощо).

Одним из основных преимуществ машины является обеспечение безопасности работников, исключение их травмирования (автоматическое отключение прибора при каких-либо неполадках).

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner