Овочерізки
Прискорте процес готування за допомогою професійної овочерізки
Овочерізка – незамінний апарат на професійній кухні. Кожному кухарю перед обробкою продукту (його смаження, варіння, запікання) необхідно його належним чином порізати. Так як девіз промислових харчових закладів «Час – гроші», дуже важливо робити всю роботу як можна швидше. Це гарантія якісно і швидко приготовленої страви, а також задоволеність клієнтів.
- Robot Coupe CL30 Bistro
- Robot Coupe CL30 Bistro+6
- Robot Coupe CL50 (220)
- Овощерезка эл. Robot Coup
- CL50 Ultra (380)
- CL52 (380)
- CL52 (220)
- FROSTY VC65 MS
- TV 2000R+disks
- TV2500 (220)
- TV 2500+disks
- TV3000 (220)
- TV 3000+disks
- Fimar TV4000
- FIMAR FNT
- FIMAR FNT 2
- LILOMA VC 55 MF
- LILOMA VC 65 MS
- Apach AVG200
- HLC-300
- CHEF 300 CEТоп продаж
- TM inox
- KB-100
- 570159Новинка
Переваги професійної електричної овочерізки
На будь-якій кухні ресторану, кафе і їдальні зараз не обійтися без такого приладу для нарізки овочів. Тому тим, хто ще не встиг придбати обов'язково варто купити професійну овочерізку для економії часу персоналу і збільшення продуктивності закладу. Відрізняють механічні і електричні професійні овочерізки, останні більш зручні та складаються з:
- завантажувального відсіку,
- підставки,
- рами,
- ріжучих насадок,
- місткою чаші,
- привода.
В залежності від бажаної насадки або диска буде відрізнятися форма готового продукту (скибочки, пюре, соломка, кубики, шайби тощо).
Одним из основных преимуществ машины является обеспечение безопасности работников, исключение их травмирования (автоматическое отключение прибора при каких-либо неполадках).