Соковижималки
Професійні соковижималки – користь професійного обладнання
Зараз все більшою популярністю користуються свіжовичавлені соки, адже вони відмінно підтримують імунну систему, насичують організм корисними вітамінами та мінералами. Будь-який власник бару, кафе чи ресторану повинен задуматися про придбання такого корисного пристрою, як промислова соковижималка.
- Juice Master 42.6
- J1220
- HKN-SPM
- SIRMAN APPOLO CON LEVA
- Frosty JC-900
- ES10
- J80
- Fimar CJ6
- 480012
- ES500
- ACS2 ECO
- HKN-CFV60
- 221044
- М-1000
- Frosty CJ4
- М-4000
- HCJ967CE
- FJ200
- LGM-801A
- J-800
- 221204
- Frosty CJ6
- SIRMAN APOLLO CROMATO
- 150139 Combi Jucer
Різновиди професійних соковижималок
В залежності від тих продуктів, з якими доведеться працювати, соковижималки ділять на 2 види:
- Універсальні (для твердих фруктів і овочів). Виконують більш складну роботу – подрібнюють продукт, переміщують у сепаратор для відділення соку, а потім готовий фреш – в спеціальну ємність;
- Для цитрусових (лимони, апельсини, мандарини, грейпфрути) і гранатів.
У свою чергу соковижималки для цитрусових поділяються на:
- механічні з ручним пресом (довговічні і прості в експлуатації) ― підходять для невеликих підприємств з малою пропускною здатністю;
- без притиску (натиск на половину апельсина здійснюється руками);
- з притиском (натиск на половину апельсина здійснюється металевою кришкою) – дозволяють впоратися із завданням відділення соку швидко і якісно, працюючи при цьому практично безшумно.
Особливості вибору промислових соковижималок
Ціни на професійні соковижималки виправдовуються функціональними особливостями приладів, їх продуктивністю, потужністю, комплектацією. Щоб купити професійну соковитискач у Харкові, звертайте увагу на:
- Матеріал виготовлення;
- Наявність контейнера для м'якоті;
- Об'єм ємності;
- Продуктивність і потужність;
- Зручність сервісу;
- Зовнішній вигляд і рівень шуму;
- Особливості догляду;
- Гарантійний період.
Крім машини з витискання соків, у вас, можливо, виникне необхідність придбання диспенсерів для соків – спеціальних пристроїв, змішують концентрований сік з водою в таких пропорціях, щоб виходив сік, як на промислових заводах. Купити диспенсери для соків – значить отримати можливість реалізовувати різні напої в охолодженому вигляді.
Професійні соковижималки в Академії Кухні
Щоб не розгубитися у величезному розмаїтті моделей, фахівці Академії Кухні допоможуть у виборі. На сайті представлені соковижималки для твердих плодів та цитрусових від відомих виробників: Quamar, Robot Coupe, Zumex, Filmar, Bartscher, Hamilton Beach і Thielmann.
Купуючи соковитискач для бару, укомплектуйте заклад також невеликим льодогенератором і льдокрошителем, які допоможуть вам у приготуванні холодних коктейлів.
С нами возможно подобрать такой прибор, который будет настолько экономным, что за короткий период времени затраты на него окупятся, а ваше заведение всегда будет радовать посетителей прохладным свежевыжатым соком.