Кошик
77 відгуків

Перед замовленням уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53

Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Сиротерки та сирорізки

Сирорізки сиротерки – ефективна організація роботи громадського харчування

Сиротерка – самий необхідний вид обладнання в піцерії, пекарні та ресторані. Коли готується багато виробів з сиром складно готувати цей продукт в ручну, і сыротерка самий підходящий вид оборудоваия. Потрібно відразу розуміти сорт сиру і його вологість, т. к. для цього використовуються різні сыротерки: одні підходять для твердих сирів сорту "Парміджано", "Грано Падано" і т. д. і інший вид – для м'яких, вогких сирів "Моцарелла", "Чеддер", "Гауда", "Едам" і т. д. Всі їх види представлені у нас на сайті.

Сирорізка ( гільйотина для сиру) призначена для допомоги продавцям в супермаркетах, кухарям в ресторанах, їдальнях, нарізки сиру з великих головок маленькі шматочки.

Така машина вигідна ресторанам, кафе, продуктових магазинах і т. д., так як дозволяє оптимізувати процеси приготування страв, збільшити прибуток.

Сирорізки сиротерки – особливості моделей

Довговічність і ефективність експлуатації механізмів забезпечуються за рахунок застосування у виготовленні алюмінію, міцної нержавіючої сталі. Сиротерки здатні натирати годину до 300 кг сиру.

Сиротерки, сирорізки можуть бути таких типів:

  • Механічні – використовуються для подрібнення невеликої кількості продуктів, як правило, в невеликих кафе, ресторанах і т. д. Модель гильотинного типу призначена для розрізання великих головок сиру, на допомогу продавцям в супермаркетах, кухарям в ресторанах, їдальнях. Її особливістю є забезпечення рівного зрізу правильної форми і рівного ваги шматків. Вона також використовується для легкої різання сиру, ковбаси, шинки та інших виробів.
  • Електричні – з урахуванням високої продуктивності застосовуються в закладах швидкого харчування з високою прохідністю. Оснащена захистом двигуна від перенавантаження. Чудово підходить для нарізання твердих сортів сиру пармезану.

Плюси машин в тому, що з їх придбанням ви отримуєте:

  • безвідходне виробництво;
  • простоту експлуатації;
  • зносостійкість;
  • економію часу;
  • високу продуктивність.

Академія Кухні пропонує добротні товари для професійної кухні за доступною ціною. Продукція компаній Fimar (Італія), Hendi (Нідерланди), вітчизняних брендів відрізняється надійністю, функціональністю, користується великим попитом в установах харчової промисловості.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner