Стелажі для Панеттоне
Стелажі для панеттоне в Академії Кухні
Професійні стелажі для панеттоне – справжня знахідка для кондитерів. Адже форма і структура популярної міланської випічки залежить від правильного охолодження, а саме – верхівкою вниз. Щоб ваша випічка вийшла рівномірно ніжною та еластичною, важливим є дотримання технології приготування, включно з процесом охолодження. Для цього ми виготовляємо спеціальні стелажі для панеттоне зі знімними поличками і спеціальними кріпленнями.
Кондитерські стелажі для панеттоне: характеристики
Академія Кухні пропонує досить просте й ефективне рішення для охолодження італійської різдвяної випічки. Стелаж виконаний з нержавіючої сталі, має висоту 1800 мм, ширину 1200 мм і 8 рівнів. Він не громіздкий, не займає багато простору і чудово вписується в ергономіку кухні.
Як влаштована конструкція
Усі полиці тут можна зняти. Також у комплект поставки входить 12 загнутих прутів, на які підвішуються панеттоне для охолодження в перевернутому стані. Готову до реалізації охолоджену продукцію можна зберігати у звичайному положенні на полицях. А ось охолоджувати її ви можете, підвісивши на спеціальних кріпленнях, при цьому попередньо знявши полиці. Процес зняття поличок займає кілька секунд.
Хочете оптимізувати і прискорити свою роботу, при цьому отримавши ідеальну випічку? Тоді це рішення для вас! Крім конструкцій стандартних розмірів Академія Кухні може виконати замовлення за індивідуальними габаритами.