Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Термоси для транспортування їжі

Термоси для перевезення продуктів в Академії Кухні

Термоконтейнери для транспортування гарячих і холодних страв – це незамінне рішення для кейтерингу та іншого професійного застосування. Вони забезпечують тривале утримання тепла або холоду, що дає змогу доставляти їжу без втрати якості та смаку.

Такі термоси зручні у використанні та перевезенні. Вони ідеально підходять для кейтерингових компаній, ресторанів і служб доставки, сприяючи тому, щоб харчові продукти надовго залишалися свіжими та безпечними навіть у дорозі.

Термоси для транспортування харчових продуктів

Грамотне зберігання і правильне транспортування продуктів допомагають зберегти свіжість і смак продуктів, а також знижує ризик їх псування. За допомогою професійних термоконтейнерів можна зберігати страви гарячими або холодними протягом декількох годин.

Інтернет-магазин Академія Кухні пропонує професійні термоси бренду HENDI. В наявності моделі об'ємом 12 л. Такі термоси зручні для перевезення невеликих порцій. Також є більш містке обладнання на 22 л, яке підходить для великих поставок.

Термоси HENDI виготовлені з міцної нержавіючої сталі AISI 201, оснащені подвійними стінками і теплоізоляційним наповнювачем, завдяки чому досягається ефективне утримання температури. Вироби закриваються герметичною кришкою зі зручною ручкою і триточковим замком, який запобігає випадковому відкриванню. Завдяки ергономічним бічним ручкам контейнери зручно переносити.

Також є модель виробника Gastro Plast. Її перевага полягає в можливості порційного фронтального завантаження.

Перед завантаженням їжі термос потрібно розігріти до температури продукту. Для гарячих страв можна залити всередину окріп на кілька хвилин, після чого злити. Для холодних – можна використовувати крижану воду.

Термос потрібно заповнювати повністю – це допоможе довше зберігати потрібну температуру. Щоб уникнути протікання, потрібно щільно закривати кришку і перевіряти фіксацію всіх замків. Під час транспортування потрібно тримати термоконтейнер у вертикальному положенні.

Переваги співпраці з Академією Кухні

Організація громадського харчування – складний процес, що вимагає надійного обладнання. Академія Кухні пропонує:

  • перевірену техніку провідних виробників;
  • зручну доставку по Україні;
  • вигідні ціни;
  • професійні консультації.

Для купівлі обладнання ви можете оформити замовлення на сайті Академії Кухні або просто зателефонувати нашим менеджерам.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner